Aktiv ferie? Her er de beste hotellene!

Aktiv ferie? Her er de beste hotellene!

Aktiv ferie er mer in enn noen gang, men det kan fort bli dyrt om du er ute etter et tilpasset opplegg, eller det kan kanskje føles litt i overkant slitsomt for noen. Her finner du de beste hotellene om du ønsker å legge opp din egen aktive ferie.

Skrevet av: Trivago

Planlegg heller din egen aktive ferie ved å velge det riktige hotellet med mange varierte muligheter. Fra hundesledekjøring eller brevandring på Island, til varmere alternativer som golf på Kanariøyene eller dykking i Egypt.Her finner dere fem hotell som byr på et bredt utvalg av sportsaktiviteter. 

Dykking: Four Seasons Resort Sharm el Sheikh (Sharm el-Sheikh, Egypt) 

Hvis du synes den norske vinteren er mer enn nok, og vil drive med noe annet enn vintersport, kan du ta turen til Egypt! Four Seasons Resort i Sharm el-Sheikh bader i solskinn og blå himmel rett ved Rødehavet. Her er dykkemulighetene mange og Four Seasons Resort Sharm el Sheikh holder en egen dykkerskole bare for hotellets gjester. Rødehavet er en av verdens beste dykkedestinasjoner, med et rikt undervannsliv. Her kan du dykke blant tusenvis av fargerike fisker, skilpadder, flyndrer, skipsvrak og enorme korallforekomster. Det finnes 76 forskjellige dykkesteder rundt Sharm el-Sheikh, og mange av dem er bare noen få minutter unna hotellet.


Four Seasons Resort i Sharm el-Sheikh

Brevandring: 
Hotel Ranga (Hella, Island) 

Hotel Ranga ligger en drøy time unna Reykjavik, og er en perfekt base for å utforske hva Sør-Island har å by på. Her er listen over mulige utendørsaktiviteter lang. Hundekjøring, fjellturer, golf, ridning, elverafting, dykking, osv. Brevandring er også en populær aktivitet da Island er kjent for sine isbreer. Sør-Island har de hele fire av dem, med Vatnajökull (Europas største isbre) ikke langt unna. Du kan også dra på utflukter for å se vulkanoer, svarte sandstrender, fiskelandsbyer, utrolige fossefall, varme kilder, og mye mer. 4-stjerners Hotel Ranga er et av Islands beste hotell, og et utmerket utgangspunkt for et islandsk eventyr. De store rommene er innredet for å skape en luksuriøs men rustikk stemning, og er et godt sted å slappe av etter en lang dag i den islandske naturen.

Langrenn: Sheraton Davos Waldhuus (Davos, Sveits)

Davos i Sveits har en lang tradisjon for vintersport, fra 1860 da de første gjestehusene ble bygget og tiltrakk seg turister på grunn av den rene sveitsiske lufta. Ved Sheraton Davos Waldhuus venter utmerkede langrennsforhold, og her kan du starte skituren rett utenfor hotellinngangen. Her finner du 100 kilometer med klassisk-skiløyper og 46 kilometer med fristil-skiløyper omkring i de sveitsiske fjellene. Hotellet er også et godt utgangspunkt for andre aktiviteter, og tilbyr en shuttlebuss-tjeneste til skibakkene. Hotellet ligger i skogkanten og rommene er koselig innredet i typisk sveitser-stil med lyse tremøbler, og noen byr på en spektakulær utsikt fra balkongen. Hotellet har også et treningssenter som er åpent 24 timer i døgnet, og et spa-område med basseng, sauna, og mer til. I restauranten tilbyr de en blanding av internasjonale og sveitsiske, lokale retter. De byr også på diett-retter for å holde kroppen i form etter treningsrundene.

Golf: Sheraton Salobre Golf Resort & Spa (Maspalomas, Spania)

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa ligger i Maspalomas på Kanariøyene og består av 313 rom med utsikt over havet, fjellene eller den 27 hull store golfbanen. Her kan du benytte deg av en golfsimulator og du kan melde deg på golfkurs for å få teknikken til å sitte. Hotellet har også et treningssenter, utendørsbasseng, steam-rom, sauna, spa og skjønnhetssalong med frisør. Hotellet tilbyr barnepass, og har både barnebasseng og lekeplass hvor de yngre kan slå seg løs. Hotellet har en shuttlebuss-tjeneste som tar deg til stranden, til Sheratons strandhus, eller til sentrum hvor shoppingmulighetene er større.Sheraton Salobre Golf Resort & Spa

kilde: www.trivago.no

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

LES OGSÅ:
Villmarkseventyr på Geilo
Sportsferie for hele familien
Seilferie i Egerhavet

Har du vært på en aktiv ferie du vil dele med oss? Legg igjen et reisebrev eller del med oss under:


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop