Bare MÅ ha, akkurat nå

Bare MÅ ha, akkurat nå

Vi har trålet nettet, nok en gang og har funnet vårens fineste reisevennlige produktene.

Skrevet av: Reismedbarn Foto: Elodie Details, de øvrige bildene er produsentenes egne Inneholder affiliate linker

 


Foto: Elodie Details
Den søteste smekken
Produsert av 100 % Økotex-sertifisert polyester, helt fri for PVC. Enkel å tørke eller skylle av etter bruk. Finnes i flere farger. Les mer her.


Foto: EZPZ

Prisvinnende bordunderlag
Dette spiseunderlaget er både gøyalt og praktisk, her får du tallerken med tre rom og underlag i ett. Happy Mat fra Ezpz er utviklet for å passe til de fleste barnestoler med bord og er perfekt å ta med på reisen eller utflukten. Enkelt å vaske og lett å rulle sammen. Produktet er fri for BPA, PVC og ftalater. Finnes i flere farger og utførelser, se her.Foto: Cybex

En ergonomisk drøm av en bæresele
Denne bæreselen passer fra fødselen av og opptil 12 kg. Den har 3 bæreposisjoner – foran, på hoften og bak. De ulike bæreposisjonene er tilpasset barnets utvikling og alder. Hver posisjon gir en naturlig sittestilling som er viktig for utviklingen av hoftene. Den har gjemt lomme for støtte av hode og nakke inni, myk beskyttende og selvfølgelig vaskbar. Les mer her.

 


 
Foto: Nuc

Vi liker veldig godt denne flasken i rustfritt stål som selvfølgelig er fri for bisfenoler, ftalater og PVC. Den har myk sølefri drikketut av silikon som forenkler overgangen til selvstendig drikking. NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. De har bl. a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design. Finnes også i blå.

Foto: Kid's Concept

En søt liten underholdning til barnet ditt som fortsatt ligger i vogn. Leketøyet har myke rangler og jingler beroliger små reisende. den er lett å gripe, egner seg både for bilseter eller barnevogner. Kan håndvaskes.

 


Foto: Maxi Cosi

Maxicosi bilsete
Et av våre favorittsetemerker i delikat design og kvalitet som alltid leverer. Passer barn mellom 3.5 til 12 år eller 15 - 36 kilo. Setet installeres enkelt med ISO-fix og den har to justerbare posisjoner for komfort ogekstra beskyttelse for hodet og nakken. Disse setene finnes selvfølgelig i ulike farger og stoffkvaliteter, se mer her.

 

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Ting vi liker
Reiser ditt barn alene?
Små barn på lang tur

 

 

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop