Bugaboo lanserer neste generasjons barnevogn!

Bugaboo lanserer neste generasjons barnevogn!

Hils på det nyeste tilskuddet i Bugaboo-familien, modellen Fox! Den er lett, robust og med kanskje det kuleste av alt, tekstiler fremstilt av resirkulerte brusflasker.

Bugaboo har nå satt en ny standard for barnevogner med lanseringen av sin siste modell, Bugaboo Fox. Bugaboo har i 20 år ligget helt i tet når det gjelder innovasjon og smart design, og med Bugaboo Fox introduserer de en robust barnevogn på under 10 kg, med full støtdemping og tekstiler fremstilt av resirkulerte brusflasker. Kort sagt, neste generasjons barnevogn!

Komfortabel for barn og foreldre
Med fire store hjul er Bugaboo Fox like klar for fortauskanter som for snø og skogsveier. Forhjulenes innebygde demping samt den integrerte dempingen i chassiset sørger for at vognen er like komfortabel å sitte i som å kjøre, uansett underlag. En annen nyhet er fotbremsen som aktiveres som en kulepenn med et klikk, som gjør den enklere å bruke i lette sko og sandaler. Setet er plassert i en optimal høyde, perfekt for å løfte barnet inn og ut av vognen,  mens den store og lett tilgjengelige vognkurven under setet sørger for at familien kan ta med alt de har behov for på trilleturen.


 
Sterk og robust, lett og kompakt
En av utfordringene designteamet støtte på under utviklingen var å skape en robust og stabil vogn, og samtidig holde vekten under 10 kg. Senior Produktutvikler Marco Nieuwenhuizen forteller: "Å lage en vogn som er solid og lett handler om å kombinere smart ingeniørkunst og kalkuleringer, med design".
 
Designteamet mestret utfordringen med glans, og laget en sterk og solid vogn på rett under 9.9 kg. Den er fremstilt av samme type aluminium som blant annet brukes under produksjonen av fly og marine farkoster. Den lette vekten har ikke påvirket vognens vektkapasitet, og akkurat som Bugaboos øvrige vogner, er Bugaboo Fox godkjent for et barn opptil 17 kg. Bugaboo Fox kan enkelt slås sammen i et stykke, eller i to deler for ekstra kompakt lagring.
 
Skapt for å vare
Smart design og sterke, holdbare materialer har alltid vært en del av Bugaboos design-DNA. Med lanseringen av Bugaboo Fox går de et steg lenger med bruk av tekstiler fremstilt av resirkulerte brusflasker. Totalt består tekstilene på en Bugaboo Fox av 92 resirkulerte brusflasker. Tekstiler i solide farger er fremstilt av 100% resirkulert materiale, mens de melerte tekstiltypene består av 50% resirkulert materiale. Dessuten er flere av vognens deler som utsettes for mest slitasje blitt separert fra de faste, for enklere pleie og utskiftning av enkeltdeler, som gir vognen lengre livssyklus.
 
Miks og match med over 1000 kombinasjoner
Bugaboo Fox lanseres med over 1000 fargekombinasjoner. Foreldre kan velge farge på chassis (to farger), liggedel (fem farger), sufflett (13 farger og mønstre), håndtak (tre farger) og hjulkapsler (tre farger). I forbindelse med lanseringen av Bugaboo Fox lanseres dessuten to nye farger på hjulkapslene, tre og sort, samt tre nye farger og mønstre for suffletten, Fresh White, Neon Red og det nye mønsteret, Birds. Se alle fargekombinasjonene her.
 

Bugaboo Fox er tilgjengelig i butikk fra 1. mars 2018.

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

LES OGSÅ:
Å fly med barn
Slik holder du barna friske i ferien
En natt bak gitteret

 

 

 


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop