Costa Brava -ditt nye drømmested?

Costa Brava -ditt nye drømmested?

Bare en kort togtur eller leiebiltur unna Barcelona, ligger en naturperle av et område. Kanskje familien skal legge neste ferie til Costa Brava? Eller har dere bobil eller campingvogn? Da kan denne destinasjonen friste med over 140 campingområder. Ett hundre og førti! Er det noe å lure på?

Tekst og foto: Charlotte Edøy

Costa Brava og Girona har hele åtte nasjonalparker. Og her får du absolutt alle naturopplevelser du måtte ønske deg; høye fjell, grotter, dramatiske klipper, vulkaner, enorme skoger, elver, innsjøer og selvsagt strender. Den ene siden har grønne furutrær, den andre, knallblått hav. Dette området er natur i sin reneste form. De vakreste gåturene finner man langs kysten, dette er en fantastisk måte å oppdage små grotter, bratte klipper, sjarmerende strender og utsiktsposter det er umulig å ikke falle for. Dette er perfekt for familier som er av den litt sporty typen, som liker å bevege seg litt på ferie, og som enten er ferdig med barnevognstadiet, eller ikke har noe imot å ta i bruk bæremeis eller piggy back rider.
Grønne furutrær og dramatiske klipper

Les også: Nytt genialt reiseprodukt

Eksplosjon av farger og dufter
Parkene og de botaniske hagene i Costa Brava er svært spesielle, med planter man ikke finner noe annet sted i verden, disse ligger kant i kant med blomster og planter fra hele verden, noe som skaper en eksplosjon av farger og dufter. Her kan man rolig rusle rundt mens man nyter spektakulær utsikt over middelhavet. Blomster og hyggelige turer er selvsagt passende for familier med små barn i vogn.Costa Brava er vakkert året rundt.
Her finner man og vidunderlige restauranter med lokale spesialiteter. Kanskje det er på tide å sjekke ut en annen måte å bo på enn hotell og? Som nevnt finner man 140 campingplasser i dette området. Ta med telt, bobil, campingvogn, eller bestill en bungalow.
Noen av campingplassene her er anslått til å være de beste ved Middelhavet, plassert i de vakreste scenarier og med all mulig service til de besøkende. Her finner man alt fra deilig mat til enorme badeanlegg med sklier og barnemoro. Mange er plassert i gangavstand til stranden og flere av plassene har kvalitetsstempler fra alt fra besøkende til miljøvennlighet. Camping er ikke lenger bare «camping», tro oss.

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

 

Les også:

Camping på Sardinia
Geniale apper
Surf's up!


 

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop