Dette er de fineste stelleveskene akkurat nå!

Dette er de fineste stelleveskene akkurat nå!

Aldri har vi sett så mange fine stellebager på markedet på en og samme gang og det blir vi veldig glade for.

Skrevet av: Reismedbarn.no Foto: Elodie Details

En stellebag må nødvendigvis ikke matche den første vognen du investerer i. Vi bytter ofte vogner ettersom minstemann vokser, men stellevesken forblir. Stellevesken er din høyre hånd på reise, den er ofte sett på skulderen din, den er din følgesvenn som huser alt det din dyrebare skatt måtte trenge for å ha det bra når du og din lille er på farten. Her har vi plukket ut våre favoritter som VI gjerne skulle hatt på våre skuldre.

Foto: Elodie Details

Vi har tidligere bedyret vår kjærlighet for designet på Elodie Details sine produkter. Denne gangen er det lærvesken deres “Diaper bag” i Chestnut Leather som har sperret våre øyne opp. Den lekre skinnvesken er en investering, den kan brukes lenge og til mye og når småbarnsperioden er over så er det ihvertfall ikke noen grunn for at den skal stues vekk. Vesken er ekstremt praktisk, den har mange lommer og et stort pluss er at innervesken er uttagbar og kan vaskes! Vesken koster 2499 kroner og kan kjøpes her.

 


Foto: Jem + Bea

Jem + Bea kan det å designe vesker og det er ikke av uten grunn. En av gründerene bak dette spennende engelske merket har tidligere jobbet som veskedesigner for både Mulberry og Burberry. En av våre favoritter og kanskje noe av det fineste vi har sett på markedet er vesken “Beatrice Tote”. Ikke er den bare fin, men praktisk og kvalitetsmessig så utfyller den alle hverdagslige behov en småbarnsmor har. Materialet er i mykt kalveskinn, den har enkle og rene linjer og myke gullfargede detaljer som setter prikken ver i'en. Vesken inkluderer flere lommer i ulike størrelser, en thermo-isolert flaskelomme, stellematte, avtagbar skulderstropp med mer. Vesken er dessverre ikke å få tak i her til lands enda, men kan bestilles fra England.

 


Foto: Storksak

“Noa Changing Bag” er britiske Storksak sin prisvinnende modell på markedet. En praktisk veske med lure løsninger og i et materiale som er lett å rengjøre. Idéen bak vesken var at det skulle være et sted for alt og alt på et sted. Vesken er helt super på korte turer og inkluderer også en egen og matchende mini-organizer som huser flere rom. Prisen på denne vesken er 1149 kroner og kan bestilles her.


Foto: Bugaboo

Denne stellevesken er et samarbeid mellom Bugaboo og Storksak og oppfyller enhver stilbevist mors drøm. En veske som er like fin på vognen som på skulderen. Den har børstede sølvdetaljer og den lukkes med en metallglidelås på toppen. Den har en stor åpning for lett tilgang og rommer mange lommer. Det følger selvfølgelig med stellematte. Vesken koster 2299 kroner og kan bestilles her.

 

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

Les også:

Tips til flyturen
Våre favorittapper
Tips fra flyvertinnen

 


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop