Få en stjernespekket opplevelse på disse hotellene

Få en stjernespekket opplevelse på disse hotellene

Vi driver riktignok Reismedbarn, og vi er for å ta med barna på tur når det måtte være. Skulle dog behovet for litt voksentid melde seg, har vi tatt en titt på temareiser, som stadig blir mer populært. Det er jo lov å bare være "kjærester" inni mellom og.

Skrevet av: Trivago.no  Kilde: Elqui Domos

Temareiser blir stadig mer populære enten det er yogatur, safaritur, eller opphold med vin- eller matlagingskurs, for å nevne noen. Hvis du er opptatt av, eller ønsker å lære mer om stjernekonstellasjoner, kan et opphold på et av disse hotellene som hotellsøkesiden trivago.no har listet opp, være noe for deg. Alle hotellene ligger langt fra storbyer, i øde områder som ørkner og fjelltopper, slik at gjester kan få en så klar stjernehimmel som mulig. Ta en titt nedenfor og la deg bli inspirert til å legge ferien din under stjernehimmelen...

Mil Estrelles (Spania)

Kilde: Mil Estrelles

En 25 minutters kjøretur fra den spanske byen Girona vil ta deg til hotellet Mil Estrelles. Hotellnavnet betyr “tusen stjerner” noe som er passende til hotellets konsept. Når gjester legger seg til å sove står nemlig ikke vegger og tak i veien for at du skal få utsikt til alle stjernene over deg, mens du ligger komfortabelt i hotellsengen. Hotellrommene er nemlig store plastbobler med gjennomsiktig tak og vegger, som gjør at du kan nyte stjernehimmelen fra hotellsengen eller badekaret. Hvis du vil utforske stjernene enda mer, kan du benytte deg av hotellets teleskoper.

Les mer om hotellet her

page2image7008  page2image7336 

L’And Vineyards (Portugal)


Kilde: L’And Vineyards

Vil du nyte et glass vin mens du beundrer stjernehimmelen? Hvorfor da ikke kombinere disse med et opphold på L’And Vineyards? Hotellet ligger i Alentejo-regionen som er et av områdene med mindre lysforurensing i Europa og har derfor en utrolig klar stjernehimmel om natten. Området består av flere vingårder, og vinutvalget på hotellet gir deg dermed muligheten til å teste ut flere portugisiske viner mens du nyter nattehimmelen fra hotellrommet ditt. De romslige rommene har uttrekkbare tak og utendørs svømmebasseng som lar gjester observere stjernene fra sengen eller fra vannet.

Les mer om hotellet her.  page3image7456 page3image7616 page3image7776

Elqui Domos (Chile)


Kilde: Elqui Domos

I den mystiske Elqui-dalen i Chile ligger Elqui Domos-komplekset som virkelig tilrettelegger for en stjernespekket opplevelse for sine gjester. Hotellet tilbyr 11 eksklusive rom, som alle er omgitt av vakker natur. Gjester kan velge mellom to typer rom; det første er et telt som er formet som en dome og gir muligheten til å fjerne taket slik at du kan se rett opp i himmelen fra sengen. Den andre typen er observatorsrommene, som er bygget av tre og har vinduer over sengen slik at du kan se stjernene fra sengen, men fortsatt er skjermet hvis det skulle begynne å regne. For å fullføre deres astronomiske tilbud har hotellet også bygget et observatorie med et Schmidt-Cassegrain teleskop, og tilbyr også guidede turer for å lære om stjernekonstellasjonene.

Les mer om hotellet her.

page4image8920  page4image9248 

Las Ventanas al Paraíso (Mexico)


Kilde: Las Ventanas al Paraiso

På Las Ventanas al Paraiso i Mexico kan gjester kombinere strandferie med stjernekikking. På dagen kan man nyte de vakre strendene med utsikt til Cortez-sjøen, snorkle i havet, eller prøve seg på Tequila-smaking. På natten kan man benytte deg av teleskopene som hotellet tilbyr sine gjester for å utforske stjernehimmelen. Ørkenen rundt sørger for at himmelen er mørk nok til å se stjernekonstellasjonene, og velger du en av suitene kan du også se stjernene fra hotellsengen på terrassen.

Les mer om hotellet her.

 

page5image6320page5image6808
The Hermitage (New Zealand)


Kilde: The Hermitage

The Hermitage på New Zelanad ligger i Aoraki Mount Cook National Park, og kan skryte på seg å være en av de få områdene i verden som er et såkalt International Dark Sky Reserve (IDSR), som betyr at det har en av de mørkeste nattehimmlene i hele verden, perfekt for stjernekikking! Hotellet organiserer turer når det blir mørkt for å forklare om stjernekonstellasjonene og lar gjester benytte seg av teleskoper og stjernekikkerter. Hotellet er omringet av flotte fjell og isbreer, så det er nok av aktiviteter å foreta seg på dagtid for å få en ekte “kiwi”-opplevelse.

Les mer om hotellet her.

page6image7320  page6image7648Amangiri (Utah, USA)
 

Kilde: Amangiri

Amangiri betyr "fredelig fjell" på de lokale Navajoenes språk og man kan nok ikke få det så mye roligere enn på Amangiri hotellet i Utah. Hotellet ligger et godt stykke unna sivilisasjonen og det er derfor svært lite lysforurensingen i området, noe som gir optimale forhold for stjernekikking. Hotellets design gjør at det glir inn i ørkenlandskapet og suitene på hotellrommet er tilrettelagt slik at gjester skal kunne få det meste ut av omgivelsene, samtidig som de kan nyte luksuriøse fasiliteter. Mens man nyter synet av stjernene på kvelden og natten, kan man nyte synet av Grand Canyon og Monument Valley på dagtid, enten det er fra luftballong, kajakk, hesteryggen eller helikopter. Det utrolige landskapet og den klare himmelen vil uansett gi en opplevelse man sent vil glemme.

Les mer om hotellet her.

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

 

Les også:

Stockholm (med) baby!
Geniale apper
Surf's up!

 

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop