Fem gode grunner til å reise med barn

Fem gode grunner til å reise med barn

Har du noen gang tenkt at å få barn vil hindre dere i å oppleve verden med samme muligheter igjen?

Skrevet av: Reismedbarn.no

Mer feil kan du ikke ta, å reise med barn er eventyrlig på alle mulige måter. Her  er 5 gode grunner til at vi syns reisene post baby er enda mer spennende enn før.

 

 1) Man kommer lettere i kontakt med folk

Når man reiser med små sitter man gjerne og småprater med dem hele tiden, dette vekker ofte nysgjerrigheten hos andre og verdens enkleste måte å bryte isen på er «hvor er dere fra»?

Les også: Tips til storbyferien med barn
 

2) Barn tar en til steder man aldri ville reist til alene

Barn er eventyrlystne så det holder, og trekker deg gjerne med til steder du ikke ville vurdert uten. Lekeplasser i lokale parker, hotellfasiliteter du ikke ante eksisterte, hver eneste lille iskremkiosk må selvsagt undersøkes nøye. Dette betyr selvsagt ikke at man ikke får oppleve det man ønsker seg som voksen, man finner kanskje til og med på enda mer fordi man vil at barna skal oppleve så mye som mulig. Museum med barn er mye gøyere enn uten! Vi lover!

 

3) Barn får deg til å prøve nye restauranter og mat du ikke har vurdert før

En ting er sikkert, barn blir sultne når de blir sultne. Måltider kan sjelden eller aldri planlegges på tur. Rytmen er annerledes enn hjemme og ting har det med å skli litt ut. Så når sulten melder seg og en café, restaurant eller en lokal baker materialiserer seg er det bare å lukke øynene å hoppe i det. Kanskje får du en smaksopplevelse du aldri hadde forestilt deg. Vi kan og garantere at du antakelig kommer til å spise rester fra samtlige barn og de har antakelig ikke bestilt det samme som deg.

 (Et tips her om det er booket bord på en etterlengtet restaruant, er å alltid ha en sunn snack tilgjengelig)


Les også: Tips til restaurantbesøket


4) Barn «tvinger» deg til å ta det med ro

Vi anbefaler alle å roe litt ned når man reiser på tur, og når du reiser med barn har du rett og slett ikke noe valg. De tar den tiden de trenger og bruker tid på helt andre ting enn man kanskje hadde sett for seg, så å sette opp tighte timeplaner for familieferien er ikke nødvendig. En intensjon er mer enn nok. På biltur er det enda morsommere, da «risikerer» man å måtte stoppe i små bygder og byer man ikke har sett før for alt fra et toalettbesøk til akutt maur i rompa.

Les også: Små barn, store byer

5) Å reise med barn lærer dem om andre kulturer

Dette burde kanskje stått øverst på listen. Barn har utrolig godt av å reise og oppleve ting utenfor den vanlige «boblen». Om det er i Europa eller enda lenger. Å reise vekker noe i mennesker, uansett alder.

 

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Ting vi liker
Reiser ditt barn alene?
Små barn på lang tur

 

 


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop