Hverdag på Bali

Hverdag på Bali

Tone Oraini har gjort det mange av oss bare tør å drømme om. Hun har pakket med seg mann og barn, flyttet til Bali og lever i Paradis. Hver dag.

Skrevet av: Reismedbarn.no

Hvordan ser en dag ut Balistyle?
Jeg våkner kl 0600. Da våkner fuglene og sola står opp. Står opp, lager meg en juice og mediterer i 15 min før Leonel (6) våkner. Han kan sove lenge, han er syvsover, akkurat som faren sin. Når han står opp lager vi frokost sammen og så drar jeg for å surfe mens han har hjemmeskole på engelsk. Når han ikke har skole er han med og surfer. Han henger med gutta på stranda og leker rundt mens jeg er i vannet. Blitt skikkelig local. Så spiser vi god, sunn og billig mat og slapper av ved bassenget. På ettermiddagene jobber jeg med mine ting, og så er vi i seng hele gjengen kl 21. Litt annen tidsplan enn hjemme i Norge, med andre ord.

I tillegg til at Leonel har engelsk hjemmeskole 3 ganger i uken, henger på stranden og får lekt masse, trener han karate 2 ganger i uken, danser hip hop, capoeira og surfer. Han har myyyye energi!

 

Enn du da, Tone, hva går dagene dine med på?
Jeg gjør mye rart; jeg surfer og trener hver dag. Spiser masse sunn og god mat. Henger med venner, leser bøker og jobber.

Hva jobber man med når man bor på Bali?
Jeg har skrevet to bøker her det siste året. En kakebok som heter ”Tone Orainis fristelser” hos Gyldendal som kommer ut 15 mars. Da blir det stor fest for voksne og barn. 

Den andre boken ”En smak av paradis” gis ut av Lillemåne, og kommer ut i mai. Denne har fokus på sunn og god mat, juice og smoothies.

Les: Tone+Bali=Sant! 

I tillegg jobber jeg i en norsk veledighetsorganisasjon som heter Global Orphanage Foundation. Som hovedsakelig jobber med barn her, som er utsatt for trafficking. Akkurat nå har vi et samarbeid med et barnehjem som heter Hope Childrens Home. Jeg har bl.a arrangert en dag for 15 av barna der jeg tar de med ut og surfer sammen med en surfeskole. Etter surf er det grilling og gøy på stranda i regi av GOF.

Jeg holder også på å designe mitt eget bikinimerke, Beachtone, for kule jenter med tits and ass som surfer. Forhåpentligvis lanseres det til sommeren.

Og sist, men ikke minst; i samarbeid med Samaya Berhens og Grethe Kjensli. Lanserer vi snart vår egen kropp og helseretreat her på Bali for nordmenn. Alle bør unne seg litt Bali.

Trening da, hvordan ser en økt ut på Bali?
Jeg trener kickboksing og mye trx i hagen med PT og på et gym som har fokus på surf. Mye core og kondisjon.  Og så surfer jeg. Hver dag. Det er den beste treningen noensinne, både for kropp og sjel.

Hvordan kan vi her hjemme best få en "smak av Bali"?
Det enkleste du kan gjøre er å følge meg på instagram: toneoraini og i mai kan du kjøpe ”En smak av paradis”. Da kan du diske opp med smaker som vil gi deg et hint av det som nå er min hverdag.

 Ta sjanser, lev vilt, ingenting er umulig.

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

LES OGSÅ:
Puerto de Pollensa
Charterdronninga
Mallorca


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop