Hvor får man flest stjerner for en tusenlapp?

Hvor får man flest stjerner for en tusenlapp?

Det trenger ikke å være så veldig mye dyrere å gå fra helt ok til helt fantastisk når du skal velge hotell. Men hvor får man så flest stjerner for en tusenlapp? Tips: Se til Øst-Europa!

Tekst og foto: Hotels.com

06. mai 2016: Den nyeste utgaven av Hotel Price Index™ (HPI™) fra Hotels.com™ viser hvilke destinasjoner som ga flest hotellstjerner for tusen kroner eller mindre i fjor, og hvor mye en ekstra stjerne eller to kostet. På mobilappen til Hotels.com, kan man fortløpende sjekke hvor de aller beste tilbudene på hotellovernatting er akkurat nå. Det kan det fort bli stjerner av.

– Når man skal strekke reisebudsjettet lengst mulig, lønner det seg å gjøre litt research før man bestemmer seg for hvor man skal reise eller hvilket hotell man skal bo på. Å oppgradere med en stjerne trenger nemlig ikke å koste så mye, sier Isabelle Pinson, visepresident, EMEA for Hotels.com brand.

 Les også: Verdens 10 beste hoteller med badeland
 
De fleste som planlegger ferie er opptatt av å få mest mulig for feriekronene, og ikke minst sikre seg best mulig hotellstandard for best mulig pris. Den ferske rapporten fra Hotels.com viser hvor mange stjerner man fikk for en tusenlapp på de mest populære destinasjonene i fjor, sammenlignet med året før, og er et godt verktøy for å planlegge neste reise.

Stjerner i øynene i Polen 
Norske venninne-favoritter som London og København ga glade damer på tur to-stjerners overnatting for rundt tusenlappen, mens den polske hovedstaden Warszawa var destinasjonen som bød på aller mest luksus for overnattingskronene. 

 Les også: 5-stjerners

For bare 872 kroner i snitt kunne besøkende nyte overnatting på et femstjerners luksushotell. Når byen i tillegg byr på spa, shopping og gode restauranter, er det ikke så rart at Warszawa og Polen har blitt en ny favoritt blant norske reisende. Også Gdansk ga mye stjerner for pengene, med rett over 1200 kroner for overnatting på et femstjernershotell. Til sammenligning får du 2 stjerner for samme prisen i Kristiansund, hvis du skulle ønske å legge turen dit ...

Gjennomsnittlig hotellrom-pris per natt betalt av norske reisende i NOK i 2015 på 35 av de mest populære destinasjonene, fra 2 til 5 stjerner:

HPI er en rapport utviklet av det ledende nettstedet for hotellbestillinger, Hotels.com. Rapporten gjengir hotellpriser for destinasjoner verden over, og registrerer endringer i prisen som reisende faktisk betalte* for overnatting. Dataene er hentet fra bookinger gjennomført blant hundretusenvis av hoteller på Hotels.coms nettsider verden over.

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

 

Les også:

Biltur, tivoli og fiine Axel hotel Guldsmeden
Geniale apper
Surf's up!


 

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop