Kjekt å ha til reisen

Kjekt å ha til reisen

Vi har funnet noen produkter vi mener kan være med på å gjøre reisen enklere, mer behagelig og morsommere. Her er noen av våre favoritter.

Tekst og foto: Reismedbarn.no og produsent foto. (Annonsørinnhold)

Flyebaby
Det kan bli slitsomt å sitte med passasjeren under 2 år på fanget hele flyturen, med denne kjekke «hengekøya», trenger du hverken å tenke på om du får frie hender eller booke et ekstra sete. Dette har vært en favoritt hos oss lenge. Flye Baby kjøper du her.

BedBox
Noe smartere alt i ett har vi sjeldent sett innen reiseprodukter. Denne gjør flyreisen veldig mye mer behagelig for barn fra 0 år og helt opp til 6-7 års alder. Den er barnets håndbagasje, sparkekoffert og barneseng i flyet, i én og samme boks. For godt til å være sant? Sjekk den ut her.

Les mer om Bed box her.

 

 

Piggy Back Rider
At ikke alle med barn som har vokst ut av bæremeisen, men fortsatt kan bli trøtte i bena har en slik, er for oss helt uforståelig. Vi digger dette produktet og det gjorde alle Reismedbarn-barna og, helt til de var 6-7 år. Bedre måte å bære barnet på ryggen kan vi ikke tenke oss. Sjekk ut den kule, australske oppfinnelsen her.

WoW cup
Koppen som aldri søler. Denne syns vi er topp i alle fremkomstmidler, bil, tog, fly. Den lekker ikke før noen suger på kanten, kommer i freshe farger og kan brukes når suttekoppen er vokst fra. WoW får du kjøpt her.

 

Snoozihedz

Pledd og pute i ett, med opplåsbar pute som ikke tar plass med kosete trekk. Vi har erfaring med at pute og pledd kan gjøre reisen mer behagelig og enklere å sovne på med disse søte koseteppene. De kommer i fine farger og design og er en god turkamerat. Snoozihedz får du kjøpt her.

 

DeltaBaby Stelleveske og Reiseseng
Er et supersmart, multifunksjonell reiseprodukt.
Hemmeligheten er at du kan brette denne ut til en liten seng eller stellematte uten å ta ut innholdet fra de fine lommene. Bleier og annet nødvendig tilbehør er lett tilgjengelig langs sengekanten.

DeltaBaby Stelleveske & Reiseseng består av fem store rom, derav to praktiske termoholdere med borrelås for å holde kjølig eller varm drikke. Les mer og kjøp her.

 

ErgoBaby Bæresele
For de minste på tur er denne bæreselen fantastisk, den er utrolig behagelig, enkel i bruk, barnet sitter «riktig» og den er ekstremt kjekk i situasjoner der vogn blir stor og umanøvrerbar. Denne er og super på flyplassen, i storbyen eller bare på en spasertur rundt vannet ved hytta. Sjekk den ut her.

 

Les om Piggy Back'n her.

Smokker og smokkbånd
Om du ikke har investert i smokkbånd før, er dette noe du kommer til å sette ekstremt pris på, på reise. Det er ikke spesielt ok å stappe en smokk som har trillet nedover flygulvet, havnet i sanden på stranden, eller duppet i salt hav. Her er et knippe vi smokkbånd vi liker godt.

 

Stockholm Stroller

Det er ofte enklere å investere i en reisetrille når man skal ut på tur. De tar mindre plass, er enkle å legge sammen og å bære med seg dersom man f.eks skulle ende opp på en stappfull buss. Det er selvsagt også lov til å se kul ut med reisetrille, og ingen slår denne, syns vi.

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

Les også:

Deilige Danmark
Reiser ditt barn alene?

Små barn på lang tur

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop