LA -by locals

LA -by locals

Bli med Big Bangs Øystein til LA. Her fant han surf, brasilliansk mat og den ultimate gitarbutikken.

LA -by locals

Big Bangs Øystein Greni ville leve ut den ultimate rockedrømmen, så han tok like godt samboer, barn og litt band og flyttet til Los Angeles for en time out fra Norge. Her fant han surf, brasilliansk mat og den ultimate gitarbutikken. Bli med til Øysteins LA.

LA med Barn  -vil si bil med barn!

Lei en skikkelig liten, billig og ukomfortabel bil hvis dere vil ha litt action.

Strendene i California og LA området er kjempefine, men Stillehavet er kaldt og det er ikke uvanlig med vind fra nordvest fra ca 10 om morgenen til 16-tiden på ettermiddagen. I sommer månedene er det heldigvis fin badetemperatur.

Tips for en perfekt stranddag er å kjøre innom en god klasisk diner for litt mat, Cove Grove som man finner langs PCH i Malibu like ved Zuma har deilig, amerikansk meny.

Zuma er den beste og enkleste stranda å dra til. Der er det mye bedre enn Santa Monica som blir litt mer trafikkert og byaktig. Man finner riktignok et tivoli midt på stranden, men personlig syns jeg Zuma er å foretrekke.

En fin dagstur kan være å kjøre til Long beach for å så ta båten til the Catalina Islands. Det er kult...

Dyreparken i Griffith park er fin, det er den øvrige parken og. Her kan de minste prøve seg på ponyriding. Er barna over åtte år, kan man kjøre opp til Brentwood (rett under Hollywoodskiltet) å ri en skikkelig fin tur.

Akvariumet i Long Beach er moro!

Å gå en hel dag i Venice langs stranda er gøy, mye morsomt å se på både for store og små. Skateparken der er kul! Det er en bra skatepark i Glendale også.

Shoppe gjør man på 3 street promenade i Santa Monica.

Spise Brasiliansk i Farmers Market vil jeg anbefale, sjekk og ut the Grove på La Brea for et godt måltid. Universal Studios i Hollywood og Disneyland i Anaheim må man nesten innom når man er i LA med barn. Hmmmm hva mer... Jo, det kan være lurt å lære seg rushtrafikken og planlegge kjøringa deretter.. Den kan være til forhindring hvis man ender i den på feil tidspunkt.

Mitt heteste tips er å fokusere mer på naturen og klimamulighetene enn de åpenbare turistfellene! Kjør til Joshua tree Nathional park og camp for eksempel.

En fin biltur når det er skyfri himmel (gjerne etter kl 08:00) er ; Kjør 101(Highway), sving av på Mullholland og kjør den hele veien til Laurel.

Da kan man stoppe underveis å se både panorama av LA på venstre side og litt etterpå San Fernando Valley på høyre. Laurel til venstre tar deg rett tilbake til Hollywood en fantastisk tur, som ikke "alle" vet om.  

For musikk/gitar folk: Gå og kikk og bråk på Guitar center på Sunset, men kjøp gitaren din hos Westwood Music og spør etter Mark..hils fra Øystein.

Jepp.

Enjoy Los Angeles!

 

Øystein Greni

Foto: Stephen Thomas

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop