Lei barnevognmas på flyplassen?

Lei barnevognmas på flyplassen?

Fortvil ikke, nå blir det enda enklere å reise med de minste fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Skrevet av: Reismedbarn.no Foto: Oslo Lufthavn AS

I fjor kunne du lese om OSLs nye familiekonsept, Felix & Fiona, her på Reismedbarn. Konseptet, som blandt annet skilter med egen ammekrok, har blitt svært godt mottatt av reisende familier. Det forteller avdelingssjef for operativ drift Hans Bendik Eriksen.

Derfor har de i år gått inn for å gjøre konseptet enda bedre, nå er det bestemt å sette ut splitter nye barnevogner umiddelbart etter sikkerhetskontrollen, slik at man ikke trenger å tenke på om man skal ta med egen vogn helt inn til gate.
Det er satt frem 35 barnevogner, som passer for barn i alderen 0-3 år. Det er og plass til å legge fra seg småting i den, sier Eriksen.
Ved å sette frem vognene, som selvsagt er gratis å låne, blir det mye enklere å ta med seg de minste innom butikker og restauranter før avgang.- Alt som kan gjøre reisen enklere for barnefamilier på tur tror vi blir oppfattet som positivt, og vi håper selvsagt dette blir tatt godt imot. Blir det populært vil vi vurdere å bestille enda flere, sier driftssjefen.

Vi er alltid ute etter å gjøre reisen best og enklest mulig for barnefamliier, det er derfor Felix & Fiona ble introdusert og tilbyr, i tillegg til den nevnte ammekroken og nå barnevognene, også "Familieslusen", som skal gjøre køene kortere, stellerom, egne barnemenyer på restaurantene og små lekeplasser der barna kan brenne av litt energi før timer i ro i flysetet.

Eriksen er åpen om at pågang på sosiale medier og tilbakemeldinger fra reisende er svært viktig for dem, og folk må gjerne komme med forslag på hvordan ting kan bli enda bedre.
 -Vi ønsker å være et sted hvor barnefamilier føler seg velkommen og vi jobber hele tiden for å utvikle tilbudet til denne målgruppen. Frem mot åpningen av «nye Oslo Lufthavn» i 2017 håper vi å kunne presentere flere gode tilbud for barn og barnefamilier, avslutter Eriksen

Har du noe du savner for barna på OSL? Send oss gjerne en mail på charlotte@reismedbarn.no eller jannecke@reismedbarn.no, så videreformidler vi ønsket ditt!

Sommeren kommer med stormskritt og ferien mange har spart til gjennom hele året skal endelig oppleves, vi ønsker deg og dine kjære en fantabelaktig reise! Fortell oss gjerne om den når dere er tilbake!

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Nå blir det enda gøyere å reise
Store byer med små barn
Ferie fra barnemunn

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop