Lesernes tips!

Lesernes tips!

Vi setter veldig pris på at du som bruker siden deler dine små, fiffige reisetips med oss. Da kan vi dele tipsene videre og på den måten gjør vi reisen lettere for alle.

Det du tenker "det vet vel alle" om,  kan vise seg å være en åpenbaring for en nybakt forelder på tur, så her er intet tips for lite, for dumt eller for allmennkjent. Supert om du sender inn tips til oss på post@reismedbarn.no så deler vi det med glede videre.

 

Tips til et fantastisk "reiseprodukt" - Deltababy stellebag/reiseseng

Har brukt denne på kortere og lengre flyturer, og den er også super i kombinasjon med bæresele eller på biltur - alltid et trygt sted å legge ned babyen for stell eller hvile. Har fått mange kommentarer og spørsmål om den, og kan bare bekrefte at den er veldig hendig, og i god kvalitet. Ikke er den dyr heller.

Mvh Heidi

Sparkesykkel

Det som har vært helt supert når Nikolas og jeg reiser alene er: SPARKESYKKEL. Store avstander (som det jo alltid er på flyplasser), gjerne tidlig på morgenen- eller andre odde tidspunkt - og det faktum at jeg jo stort sett har hatt hendene full med kofferter og vesker.. da er det helt fantastisk når Nikolas bare suser avgårde på sparkesykkelen sin :-) Den er sammenleggbar, så jeg legger den i bagasjehyllen over setene når vi kommer inn på flyet, -også suser Nikolas avgårde igjen så fort vi lander! Å reise med og uten sparkesykkel er to vidt forskjellige verdener, og jeg foretrekker definitivt med!

Mvh Isabell


Flaskevarmer 12V

Denne flaskevarmeren kjøpte jeg på sommerferie i USA i 2008.
Da var vår eldste datter 10 mnd. Vi leide bil og var på lengre turer, jeg hadde sluttet å amme, så vi gav henne morsmelk erstatning. Vi var i Texas, det var 30-40 grader ute, så drikke var utrolig viktig, og det var ikke alltid at bare vann var like populært.

Hjemme hadde vi en kombi flaskevarmer, som både kunne plugges i strømuttak og i bil. Men den måtte ha vann i seg, som skulle varmes, altså ikke praktisk i bil.

I USA kom da over denne geniale 12 V flaskevarmeren.
"The first years - by Learning Curve".
Den er veldig enkel å bruke for både stor og liten tåteflaske.
Da den er kjøpt i USA har den måleenheten oz, men de fleste flasker i Norge har både liter og oz mål.. Du kan velge å varme opp 5 oz eller 8 oz, da trykker du på knappen for valgt mengde og plasserer flasken inni på rett strek. Trykker "on" og når lyset er slukket, er flasken passe varm. Helt topp og du trenger ikke stoppe bilen!
Det er i tillegg et borrelåsfeste på flaskevarmeren som du kan bruke om ikke sidepersonen kan holde den.

Nå er det noen år siden jeg kjøpte denne, og det er meget mulig man får tak i denne i Norge, og kanskje bedre eller andre modeller. Men uansett anbefaler jeg en slik dippedutt om du er mye på farten:-)

May Lisbeth Midtgård Myrvang

Trunki

Verdens beste reisefølge er uten tvil Trunkien! Vi reiser mye med vår store familie på 2 voksne og 6 barn, og de to trunkiene våre begynner å bli ganske verdensvante nå. Barna våre er 17, 13, 10, 8 og tvillinger på 1,5 år, og alle sammen har hatt god nytte av Trunkiene til twinsa. Først og fremst til å dra tvillingene rundt på flyplassen etter at vogna har vinket farvel på bagasjedroppen. De er stødige og fine så de små har aldri problemer med å holde seg på. Trunkiene er også suverene å bære, på grunn av skulderstroppen, så de to mellomste barna drasset rundt på dem i Paris. De fungerer utrolig nok fint å trekke etter seg på brostein også. Det er det ikke mange kofferter som gjør dem etter! Trunkiene har en stor fordel til, og det er at den er av hardplast slik at den er perfekt å pakke knuselige ting i på vei hjem fra ferie. De eldste barna våre samler på Hard Rock glass, og Trunkiene har reddet samtlige på hjemreisen. Så, hele familiens store lille favoritt.  Trunkien kan du få tak i her.

http://trigerogtiger.blogg.no.

Mvh Tina Triger

Sarong 

Tidligere hotell Cæsar skuespiller Marianne Westby har et tips hun mener alle bør vite om. Sarong. Ta med sarong til de små når dere skal på tur. En sarong er et tynt teppe/sjal/skjørt/skjerf som hun mener er det aller beste tipset for en vellykket tur. På flyet kan det enten brukes som teppe, eller som et lite "telt" når barna skal sove. Videre kan det brukes som solskjerming på stranden, et omslag når man tar turen opp på fortausrestauranten. Et definintivt must!  Vi takker Marianne for tipset og har allerede sarong på pakkelisten til neste tur! 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 


LES OGSÅ:

Ting vi liker
Favorittapper på tur
Små barn på lang tur

 

 


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop