Luksusferie til Dubai

Luksusferie til Dubai

Dubai er verdens mest hurtigvoksende destinasjon. I løpet av 40 år har en liten fiskelandsby, omgitt av sanddyner vokst frem til et verdensomfattende metropol. Emiratet ønsker å være den ultimate feriedestinasjonen og har som mål å tilfredsstille en hver gjest –ikke minst barna. Derfor er Dubai helt klart en destinasjon som både er tilrettelagt for barn og ikke minst et sted de vil elske.

Skrevet av: Silje Rønne Foto: Silje Rønne, Kristina Skjærstad og produsentene.

Se for deg et stort Disneyland, med begivenheter som Ski Dubai –et innendørs skianlegg, den gigantiske vannaktivitetsparken Wild Wadi, Ferrari Wold med spennende leker, berg og dalbaner for både store og små. Moderne og tradisjonell beduinkultur går hånd i hånd, og gjør ferien veldig eventyrlig. For gapet er stort fra å besøke verdens høyeste bygg, Burj Khalifa til å kjøre en vintage Land Rover gjennom ørkendynene. Alt er tilrettelagt for familier som ønsker å nyte livet, med late dager på stranden, nydelig internasjonal mat og en luksus som få kan skilte med. Generelt er det en kultur for å ha med barn ut om kvelden på restauranter og ulike arrangementer. Ikke minst på champagne- brunch og enkelte beachclubber som finner sted på de ulike hotellene.

 

I Dubai forekommer det så å si ikke kriminalitet, derfor kan man ferdes trygt rundt så lenge man følger emiratets regler. Likevel kan det være vanskelig for en utenforstående å få oversikt på dette eksotiske stedet. For det er fortsatt under oppbygning og hver uke åpner noe nytt.


 

Voyage Dubai er et concierge service som hjelper norske turister å skape den helt unike Dubaituren. De utfører alt fra små tjenester som bordreservasjoner til ukesprogram inkludert hotell, kost og aktiviteter. Enten du ønsker en avslappet strand-, aktivitets- eller kulturellferie skreddersyr de noe som matcher ditt behov. Voyage Dubai har morsomme turer til ørkenen, der du får innsikt i arabernes tidligere ørkenliv, spise nydelig mat, ri på kameler og ikke minst se et ørneshow –for å nevne noe. Et perfekt arrangement for familier med barn over 5 år. Samtidig har selskapet spesialtilpassede cityturer med norske guider der du kan oppleve Dubai på sitt mest autentiske i den magiske kryddersouken. La deg forføre av alle dufter og farger. Du får oppleve en tradisjonell ’Abra’, og Dubai Creek føre deg inn i en verden fra lenge siden på en båttur på den travle elva. Hypermoderne Souk Al Bahar står også på listen, sammen med verdens største bygning, verdens flotteste vannfontene og verdens største kjøpesenter. Nyt en piknik under palmene på Dubais beste strand, og unn deg en svalende dukkert i det krystallklare vannet. Stå på verdens største kunstige øy, Palm Jumeirah der det verdensberømte 7-stjerners hotellet ’Seilet’ blender deg. Opplev luksuriøse Jumeirah Beach Road hvor de innfødte velter seg i komfort. Og la deg fortrylle av Dubais Venezia, den vakre oasen Madinat Jumeirah med et vell av romantiske vannkanaler og spisesteder. Ja som du skjønner, her er mulighetene mange. Det er nettopp det som er så genialt med Dubai –emiratet er bygd for alle type turister.


Restaurant Eauzone på Royal Mirage

 

Hvert å vite…

Den beste tiden å reise til Dubai er fra November til April, ettersom temperaturene ligger rundt 20 til 32 grader i denne perioden. I sommermånedene kan det bli opp til 50 grader, og da er det ubehagelig for både barn og voksne.

Det er lett å glemme at Dubai er et muslimsk land ettersom det er så internasjonalt, men det er forbudt å kysse på offentlige steder det kan få konsekvenser som fengsel. Vis også varsomhet med alkohol –ikke gå beruset utenfor hotellområdene. Alkohol fås kun kjøpt på restauranter tilknyttet hotellene, men det er et stort utvalg.

Vis også varsomhet med alkohol –ikke gå beruset utenfor hotellområdene. Alkohol fås kun kjøpt på restauranter tilknyttet hotellene, men det er et stort utvalg.

5 på topp for barna

 1. Få oversikt over byen med en citytur
 2. Ørkensafari
 3. Atlantis hotells akvarium og vannpark
 4. Dagstur til Abu Dhabi og Farrari World
 5. Global Village

VOYAGE DUBAI tilrettelegger Dubai-turen din. Enten du skal på ferie eller forretningsreise. Vi kan bistå med alt fra hotellbookinger, utflukter og arrangementer til bordbestillinger på restauranter og nattklubber. I tillegg får du informasjon om hva som skjer i Dubai akkurat nå. VOYAGE DUBAI tilbyr også reisefølge og flere ulike signaturpakker.

For mer informasjon om Dubai ta en titt på: www.voyagedubai.no og www.facebook.com/www.voyagedubai.no


"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

LES OGSÅ:
Fantastiske Dubai
Dubai, topp med barn

Dubai og Abu Dhabi med liten baby

Har du prøvd et concierge service før? Del gjerne dine erfaringer under:

 • Reismedbarn Shop
 • Visit Sweden
 • apollo
 • Supersaver
 • Trivago
 • FAMILIEPARKER I EUROPA
 • blue
 • kosthold
 • Pilot
 • Reismedbarn Shop