Nå blir det enda gøyere å reise!

Nå blir det enda gøyere å reise!

Oslo Lufthavn satser stort på å gjøre reisen enda morsommere for de små! Vær den første til å lese om deres nye barnekonsept her på Reismedbarn.

Tekst: Reismedbarn og Oslo Lufthavn AS Foto: Oslo Lufthavn AS.

Å vente er kanskje noe av det kjedeligste i verden. Det gjelder uansett alder. Og å vente, det er ofte en status man befinner seg i når man skal ut å fly. Derfor syns vi det er helt fantastisk at OSL velger å gjøre ventetiden morsommere!


MØT FELIX OG FELINA
Felix&Fiona er Oslo Lufthavns nye konsept som skal vise barn og foreldre veien til tilbud og fasiliteter på flyplassen. – Et viktig steg mot en enda mer barnevennlig flyplass, sier Knut Holen, områdedirektør terminaldrift.


Godt synlig familiesluse
Konseptet skal gjøre informasjon, tilbud og funksjoner for barn og foreldre lettere tilgjengelig og mer gjenkjennbar.
Blant annet blir den populære familieslusen i sikkerhetskontrollen mer gjenkjennelig, med fotspor på gulvet og farger og figurer som viser barna veien.
- Familieslusen har vært veldig populær siden vi innførte den i fjor sommer og nå ønsker vi å gjøre den mer synlig som et sentralt og viktig medlem i et mer helhetlig og synlig konsept for barn, sier Holen.


Felix&Fiona ved spisesteder og stellerom
De populære lekeflyene får nye farger, og Felix&Fiona vil bli godt synlig på spisestedene og stellerommene.


- Barn og familier er en viktig målgruppe som vi ønsker å ivareta på en god måte. Nå skal det blir enda lettere å identifisere hva som er en del av barne- og familietilbudet vårt her på flyplassen, sier Holen.


Lett på nett
Felix&Fiona skal følge barna gjennom reisen, og det starter på nett.  På OSL.no/barn vil all relevant informasjon for barn og barnefamilier ligge lett tilgjengelig, med samme visuelle profil som de møter på flyplassen.


Denne fine profilene vil guide familie og barn på hele Oslo Lufthavn!

- Målet er å gjøre reisen så enkel som mulig for barnefamilier på tur. Det er nok å tenke på når man skal ut å reise som en familie, og da er det vår oppgave å tilrettelegge på en så god måte som mulig. Lykkes vi med dette, kan vi være fornøyde, sier Holen.

Les også: Ut å fly med barn

Hva som ligger i kurven av fremtidige tilbud til barnefamilier vil han ikke røpe enda, men han lover en organisasjon som vil jobbe med å utvikle dette i en positiv retning.

Les også: Barn som reiser alene

- Prosjektgruppa er allerede tilbake på tegnebrettet. Vi ønsker å utvikle oss og vi ønsker å samle og skape enda flere tilbud til en så viktig målgruppe, men helt konkret hva det blir kan vi ikke si helt enda, avslutter Holen.

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 


Les også:

Tips fra flyvertinnen
Tips til flyturen
Små barn på lang tur


  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop