Opplev Norge med tog

Opplev Norge med tog

Spektakulære fjell og norsk natur kan også oppleves på en togtur!

Flåmsbanen
Den er ikke mer enn 20 kilometer lang, men i løpet av den korte turen mellom høyfjellstasjonen Myrdal på Bergensbanen og Flåm stasjon innerst i Aurlandsfjorden får dere oppleve noen av det mest spektakulære Norge har å by på; fjell med sukkerhvite topper, brutale fossefall ned stupbratte fjellsider, og nydelige gårder som får deg til å tenke på budeier og melkesjokolade. Les også: Høstferielier i regi av DNT

Flåmsbanen kan kombineres med vandring i fjellet eller å oppleve kystkultur i Flåm. Fra Myrdal stasjon oppe på fjellet er det togforbindelse til både Oslo og Bergen. Se www.flaamsbana.no

Togtur fra nord til sør, eller sør til nord
Når vi er inne på tog, er dette et fremkomstmiddel familien setter pris på og om dere tør satse på at nsb holder mål, så er det mye flott natur å oppleve fra togsetet. Nordlandsbanen som ender i Bodø, eller vestlandsbanen som ender i Bergen. Eller starter, det spørs jo i hvilken ende man hopper på. Les også: Oslomarka for folk flest!

En togtur kan kombineres med et hotellopphold i en av byene, eller kanskje det frister mer å hoppe av på en av de mer avsidesliggende stasjonene? Det kan jo hende det ligger et uoppdaget eventyr og venter på nettopp deg og dine?

Saken er skrevet med god inspirasjon fra www.magasinetreiselyst.no

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 


Les også:

Hils høst velkommen!
Bær, bær både her og der
Saft Suse

 

Skrevet av: Reismedbarn.noFlyeBaby
Dette har blitt en klassiker hos oss i Reismedbarn, sjelden har vi funnet et produkt som vi får mer forespørsler om enn denne. Den geniale FlyeBabyen gjør flyreisen med de minste utrolig mye mer behagelig, både for liten og stor. FlyeBaby festes enkelt rundt livet og i setet foran, og vips har du en hengekøyelingnene «seng» der minsten kan kan slappe av hele turen. Anbefales på det sterkeste! Se mer her.
Nyhet laget i Norge: BedBox by JetKids
BedBox er den ultimate reisegadget for barn fra 0 år og helt opp til 6-7 års alder. Den er barnets håndbagasje, sparkekoffert og barneseng i flyet, i én og samme boks. BedBox er designet og patentert i Norge. Den er splitter ny på markedet og vi vet at hjernene bak har jobbet knallhardt i flere år for at dette skal bli den aller beste måten for barn å fly på. Skynd deg å bestille, denne kommer til å forsvinne fort! Se mer her.

PramPack
Noen gang statt ved bagasjebåndet og mot deg kommer en smadret barnevogn? Vel, med geniale PramPack er dette en saga blott. Her pakkes vognen inn i en beskyddende bag og kommer garantert like hel ut fra flyturen. Den passer til de fleste typer vogner og tar liten plass når den rulles sammen og ikke er i bruk. (PS! Det er ofte plass til litt ekstra bagasje i bagen og, f.eks en bleiepakke eller to). Se mer her.
GoGo Kids Travelmate
Denne er så genial at vi nesten ikke klarer å la være å klappe i hendene! Vi anbefaler ofte å ta med egen bilstol på ferie. Den kan brukes i flyet (hvis du har eget sete), er veldig kjekk å ha når du kommer til destinasjonen, så du slipper å lete etter taxi med bilsete og er også fin på et teppe under en parasoll på stranden. Med GoGo Kids har du og verdens enkleste mulighet til å dra barnet med deg (bokstavelig talt) når du har sendt vognen med spesialbagasje. Denne har vi til og med sett Matt Damon bruke! Se mer her.

The Shrunks reiseseng
Denne har vi i Reismedbarn brukt ved ekstremt mange anledninger. En oppblåsbar seng, med «sengehest» som gjør at barnet ikke ruller ut. Denne er ikke bare knall på tur, men og som en ekstra gjesteseng om barna skulle få overnattingsbesøk. Den er finfin å bruke som ekstra seng på hotell og om man er glad i å campe, men fortsatt setter pris på komfort er denne et must. Perfekt gave til alle med barn i familien! Se mer her.

DeltaBaby Stelleveske og reiseseng 2 i 1
Denne supre stellevesken er uunnværlig for dere på farten. Stellevesken er romslig med 5 store rom hvorav to er praktiske termoholdere til kjølig eller varm mat. Alt i alt, mange skjulte hemmeligheter og finesser. For å ikke glemme kanskje den beste av alle, vesken kan enkelt gjøres om til en reiseseng og tillegg slipper man å tømme lommene før den gjøres om til en seng! Se mer her.

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Tips fra flyvertinnen
Favorittapper på tur
Små barn på lang tur


   • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop