Reisevesken med det rare!

Reisevesken med det rare!

Mors reiseveske er fylt med all verdens nødvendige saker og diverse hjelpemidler som skal lette reisen for alle parter. Se hvordan vi finner frem i vesken vår!

Skrevet av: Reismedbarn.no

Den optimale reisevesken er fylt med all verdens ting. Alt bra bleier, våtservietter, antibac, et lite reiseapotek, rene skift, underholdng i form av bøker og diverse tegnesaker, tekninske dupeditter som ipads, kameraer, filmkamera og snacks til reisen. Man reiser hjemmenifra med godt mot og regner med at reisen vil gå som smurt fordi mor har pakket alt som kan redde dem fra diverse hysteriske situasjoner. Alle går vel ubevisst rundt med en liten frykt for at minstemann skal bæsje seg ut av alt tøyet ombord på flyet eller at eldstemann irriterer han i forsetet med å sparke i seteryggen fordi han kjeder seg ihjel, da er det godt å ha sikret seg mot slike situasjoner.

Vi skal ikke gå noe dypere inn på hva vi pakker, du kan lese mer om pakking her, men hvordan VI pakker. Vi fikk et tips en gang av en god venninne som er så flink til å sy og som de fleste mødre er hun ekstremt organisert når hun skal ut å reise. Tipset testet vi ut i sommer og det gikk ut på å sortere for så å pakke alt i forskjellige tøyposer. Hva er ikke mer frustrerende når minstemann gråter fordi smukken er borte og du ikke finner den i bagen mellom alt annet skrot eller at eldstemann faktisk sitter på seteraden bak deg og skulle gjerne hatt alle tegnesakene sine der. Da er det veldig kjekt å kunne dra frem den ene posen som inneholder nettopp det du leter etter.

Her er posen med det lille reiseapoteteket, paracet, nesespary, febermåler, plaster etc er noe som er kjekt å ha med seg. Les mer om reiseapoteket her. 

En pose med snacks, drikkeflasker etc. Lurt å ha med noen plastikkposer til søppel.

En egen stellepose, bleier, våtserietter og noen matavfallsposer til våte bleier. Og for alle del ikke skift i flysetet!!!! Les mer om diverse tips fra flyvertinnene her.

Posen med underholdningen, alt på et sted!

Rene og varmere tøy!

.. til slutt men ikke minst ipad'en, denne har fått en av mors lite brukte clutcher, den beskytter godt og rommer lader, headset etc.

Prøv dette neste gang du skal ut å reise, vi lover deg at det fungerer utmerket!!

 

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

Les også:

Tips til flyturen
Våre favorittapper
Tips fra flyvertinnen

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop