Sjekk ut disse ville hotellene

Sjekk ut disse ville hotellene

Hva er vel ikke villere enn en ferie tett på dyr som bjørner og løver? Enten det er i dyreparken eller på safari så er dyr fasinerende både for store og små, så hvorfor ikke kombinere dette med et hotellopphold neste gang du skal på ferie?

Skrevet av: Annette Vogt 

Hotellsøkesiden www.trivago.no har samlet sammen 7 hoteller fra forskjellige steder i verden som lar sine gjester få bo så tett på dyrene som mulig, uten fare for å ende opp som løvemat...

Disney’s Animal Kingdom Lodge (Orlando, USA)

Orlando er et populært reisemål for familier hvor man kan besøke fornøyelsesparker og samtidig nyte Florida-varmen. Disneyworld er uten tvil et av Orlandos største attraksjoner og for å få mest ut av besøket bør man sette av et par dager her. I delen som heter Animal Kingdom har man muligheten til å sjekke inn på Animal Kingdom Lodge som ligger med utsikt over parken hvor man kan se sjiraffer, zebraer og gaseller fra hotellbalkongen sin. På morgenen kan gjester delta på safari for å se de andre dyrene i parken.

 
Se etter disse dyrene: Sjiraff, løve, zebra, flamingo, og gaselle


Kilde: Elephant Safari Park Lodge


Elephant Safari Park Lodge (Bali, Indonesia)

Hvis du liker elefanter så er Elephant Safari Park Lodge noe for deg! Dette prisvinnende hotellet på Bali gir gjester muligheten til å oppleve elefanter på kloss hold, rett utenfor hotellrommet! På morgenen blir gjester plukket opp av sin «elefant-sjåfør» som tar de med på en tur gjennom Taro-skogen. Senere kan man hjelpe med å vaske elefantene når de skal ha sitt daglige bad, mate de, og kose med de. Andre aktiviteter gjester kan delta på i området består av elverafting, kajakk, sykling, og turgåing. For avkobling kan gjester benytte seg av hotellets spa eller besøke den botaniske hagen som har en damm med eksotiske fisker fra Sør-Amerika.Kilde: Ocean Suites – Resort Wolrd Sentosa


Ocean suites – Resort World Sentosa  (Sentosa, Singapore)

Dyr er spennende å se på enten det er på land eller i vann, og er du mer opptatt av det som skjer under havoverflaten så er kanskje dette hotellet i Singapore mer for deg! Som en del av Resort World på Singapors øy Sentosa, så tilbys det 11 eksklusive Ocean suiter hvor man kan følge med på dyrelivet under vann fra hotellrommet. Nyt et bad mens rokker og andre tropiske fisker svømmer ved siden av deg. Høydepunktet er når det er mattid og fiskene flokker seg utenfor. Et opphold i Ocean Suite er en opplevelse som sent vil glemmes.

 
Se etter disse dyrene: hammerhai, leopardhai, forskjellige typer rokker, maneter, og mange forskjellige korallfisker.


Jamala Wildlife Lounge (Canberra, Australia)

På Jamala Wildlife Lodge i Australia får gjester oppleve dyrelivet så nært at dyrene kan dukke opp foran glassveggen mens man tar seg et bad! På hotellet kan gjester velge å sjekke inn i 3 forskjellige hus. I Giraffe Tree House bor gjester i høyden og kan mate sjiraffer fra balkongen. I Jungle Bungalow er det rom med glassvegger ut mot områder som har geparder, løver og bjørner, så man kan risikere å få noen nysgjerrige løver ved middagsbordet, hvis de velger å ta turen inn.  På Ushaka lodge kan man nyte synet av svømmende haier fra sofaen.  Husene er utstyrt med alle fasiliteter for å gjøre oppholdet så behagelig som mulig, men hotellet gjør gjester oppmerksomme på at man kan våkne opp av løvebrøl på natten...

 
Se etter disse dyrene: Løve, sjiraff, bjørn, ape, hai, gepard, tiger, nesehorn 


Lapa Rios (Playa Carbonera, Costa Rica)
Costa Rica er kjent for sin flora og det rike dyrelivet. Det økovennlige hotellet Lapa Rios som ligger på halvøya Osa nær grensen til Panama, ligger med en fantastisk beliggenhet på en høyde i en tropisk regnskog. Fra de 17 bungalowene har gjester utsikt til det turkise vannet og regnskogen. De store terrassene og kikkertene som er til disposisjon for gjestene er perfekte for å se på noen av de 300 forskjellige fugleartene som finnes i området, eller apene som slenger seg mellom trærne. Av aktiviteter kan gjester velge mellom å gå på tur i regnskogen med guide, besøke fosser og strender, dra på delfin- og hvalsafari, ta surfetimer, ri på hest, eller padle i kajakk på elven.
 
Se etter disse dyrene: Puma, hval, dovendyr, ape, frosk, jaguar, krokodille, slange og delfin.


Giraffe Manor (Nairobi, Kenya)
Kunne du tenke deg å begynne dagen med et besøk av noen sjiraffer mens du spiser frokost? På Giraffe Manor i Nairobi Kenya så får gjester muligheten til nettopp dette. Hotellet blir ofte besøkt av sjiraffene som bor på reservatet og gjester kan klappe og mate dyrene. Det arrangeres i tillegg turer som tar med gjester for å se baby elefanter som man kan mate, og til det nærliggende Karen Blixen museumet. Giraffe Manor ble bygget i 1932 og består av 10 rom som er like vakre og staselige som hotellets fasade. Gjennom årene har hotellet hatt flere celebre gjester som Mick Jagger, Ewan McGregor og Richard Branson.

LES OGSÅ: Sov godt med barn på hotel


Lion Sands River Lodge (Kruger, Sør-Afrika)

Opplev Afrikas rike dyreliv rett fra terrassen på Lion Sands River Lodge. Som navnet tilsier, ligger det stilfulle komplekset rett ved elven i Afrikas kanskje mest kjente Naturreservat – Kruger Nasjonalpark. Nyt morgenkaffen på terrassen mens dyrene drikker fra vannet rett utenfor, og se flodhestene, fra en trygg avstand, leke seg i vannet. Hotellet tilbyr private safariturer, og gir gjester muligheten til å spotte de ”5 store”, som består av elefanter, løver, bøfler, leoparder og nesehorn. Hotellet ligger en 5 timers kjøretur fra Johannesburg.

 
Se etter disse dyrene: Flodhest, løve, impala, hyene, zebra, bavian, gepard, krokodille, nesehorn, elefant, og leopard.

Om trivago:
På www.trivago.no finner reisende det ideelle hotellet til den beste prisen. trivago er verdens største hotellsøkeside på internett som sammenligner overnattingspriser for i overkant av 900 000 hotell. Søkemotoren disponerer priser fra over 250 bookingsider. Videre kan man lese over 140 millioner anmeldelser og se 14 millioner bilder reisende har lagt til i trivagos webcommunity. Reisende bruker filtre i søket for å optimalisere sitt søk. Hver måned benytter 80 millioner seg av trivago for å sammenligne hotellpriser. trivago har sitt hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland. Selskapet ble grunnlagt i 2005 og opererer internettsøk i hele 52 forskjellige land, på 33 forskjellige språk.

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Saft suse
Reiser ditt barn alene?
Små barn på lang tu

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop