Sov godt på hotell med barn

Sov godt på hotell med barn

Å sove på nye steder, kan være både skummelt og utfordrene for barn. Så prøv å gjøre ferienettene, like hyggelige som feriedagene.

Skrevet av: Reismedbarn.no

Det er ikke nødvendig å fire på standarden på hotellet, selv om du nå reiser med barn. Faktisk er det bevist, at så lenge foreldrene er blide og fornøyde, så er barna likeså. De fleste av oss har jo erfart at kvaliteten på hotellet kan «make» eller «brake» ferieopplevelsen.

Les: Oppblåsbar sengehest, genialt reisefølge!

Dersom barnet fortsatt sover i dypvogn, er dette helt klart det beste å bruke som seng om natten og. Dette er et trygt, kjent sted og vil gjøre leggerutinen enklere. En UV-skjerm, er en knallfin oppfinnelse. Ikke bare beskytter den barnet mot de farlige strålene fra solen, den kan og gjøre dypvognen til et mørkt, avkjølt, trygt sted å tilbringe natten. Dette betyr og at du slipper å skru av alle lys klokken 19 når man først er på ferie. Når det er på tide for resten av reisefølget å sove, er det bare å ta av bremmen.

Om du reiser med et litt eldre barn, er det lurt å be om en ekstra seng, eller ta med egen reiseseng. Tar du med en sarong, eller et tynt sjal/skjerf, kan dette brukes til å gjøre om sengen til en koselig, liten kokong. Pass på å feste det godt, slik at det ikke faller ned og legger seg over ansiktet til barnet. Det bør selvsagt sikres slik at det ikke blir tett og klamt, så husk at det må være svært tynt/fint materiale. Fortell en spennende god natt-historie, om en liten gutt eller jente som måtte overnatte i et telt, og teltet så selvsagt helt likt ut som det som skal brukes denne natten...

Vi anbefaler og å slippe litt opp på de strengeste rutinene når man er på ferie, vær oppmerksom på at også barn merker at de er på nye steder og at det kan være vanskeligere å falle til ro her enn hjemme. Om leggetiden rusler en time eller to over rutinetid, så husk at det er ferie.

Dersom barnet ditt krever totalt mørke og stillhet for å få sove, er dette en ypperlig mulighet for mamma og pappa å ha en romantisk date kveld. Ta med pc eller mac og en splitter til to headset. Slukk lysene tidlig og legg dere med en god film. Husk å holde hender under dyna -og vær enige om filmvalget.

Les også: Små mennesker, store byer

Jo eldre barna blir, dess enklere blir det med hotellopphold. Når de er store nok til å sove i egen seng, er det veldig deilig å be om «connecting room», et naborom med dør direkte inn til deres eget. Eller be om et familierom.


Balkong med utsikt

Dette er moro for alle, barna får sitt eget bad og sin egen tv. Dette gjør at de føler seg store og stolte, noe som er gøy å se. Noen hoteller tilbyr barnepass. Vær trygg på at du føler deg komfortabel med å overlate barnet ditt med en fremmed og vær alltid tilgjengelig og i relativ umiddelbar nærhet.

Book et rom med veranda på sommerdestinasjoner. Det fungerer både som et ekstra rom som kan være både avslappende og romantisk.

God tur!

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Saft suse
Reiser ditt barn alene?
Små barn på lang tur  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop