TING VI LIKER

Noen ganger reiser man til steder man faller fullstendig for, dermed anbefaler man det videre og vi i reismedbarn setter veldig pris på at slike opplevelser deles med andre. Men noen ganger er det ikke nødvendigvis et sted vi får varme følelser for, men en dings, en krem, en vogn, en sekk eller et plagg man tenker –Åh, dette burde alle foreldre ha!

Her vil vi dele ting vi kommer over som vi tenker at andre kan ha bruk for. Vi reiser med barn straks vi er ute av porten hjemme, så her setter vi pris på alle slags ting.

Har du noe til barna du syns er uunværlig? Fortell om det under her, eller send en epost til:post@reismedbarn.no

Ting VI liker:

SeaBa Bambino 313, Redningsvest for bilstoler!

Denne gangen har vi vært så heldige å få teste et produkt som lenge har vært etterlengtet på markedet. Nå er det slutt på hyl og skrik fordi babyen din ikke trives med redningsvest på.  


En redningsvest er i utgangspunktet designet for voksne og føles som tvangstrøye for de små. Det er dessverre mange som utsetter båtturen til babyen blir eldre nettopp fordi de opplever dette. 

SeaBa Bambino 313 gjør det mulig for deg å ta med spedbarn i båten på en komfortabel måte samtidig som tryggheten blir ivaretatt. Redningsvesten passer på bilstolene MaxiCosi, modell CabrioFix og Acta Graco, modell Logico.

Vesten eller flyteelementerne var helt super i bruk, den var enkel å feste til bilsetet samtidig som det var enkelt å sette barnet i setet etter at vesten var festet. Barnet satt trygt og det var enkelt og sikkert å flytte barnet til og fra land.Lille Filippa sov og koste seg under hele båtturen. Husk ikke glem at det kan bli varmt og tett inni setet så ikke ha den midt i solen eller ha på for mye klær.

SeaBa Bambino 313 er sertifisert av FORCE-Dantest CERT i Danmark. Her kan du få kjøpt vesten. Ps. Fortell gjerne andre om hvor dere fikk høre om dette geniale produktet;)


Oppblåsbar sengehest, The shrunks Wally Bedrail

Vi har fått tilsendt nok en genial ting vi har vært så heldige å få teste! Denne gangen er det noe som har samme funksjon som en god gammeldags sengehest, men i en reiseutgave! 

Kjenner du deg igjen når du ved et hotellopphold tømmer hotellrommet for stoler og høye møbler for så å lage en «borg» rundt sengen for at barnet ikke skal kunne rulle ut?

Det er her det geniale nye produktet kommer inn. The shrunks, Wally Bedrail, er en oppblåsbar, sengekant/«sengehest» som man stikker under lakenet. Den ligger støtt med sine borrelås-liknende stoffpads som er montert i underkant av den oppblåsbare «pølsen».

 

Den er helt super å ha med seg på tur, enten det er hotellferien som venter eller feriehuset i Danmark som står for tur. Den er liten og nett, enkel å ta med seg, det følger med en liten plastpumpe som veier så og si ingenting og det hele kommer i en nett liten veske.
Barna elsker den, det er nesten som om de sover bedre når de blir pakket litt inn. Fra nå av kommer jeg til å bruke denne hjemme også. Sengen blir raskt mye sikrere for barnet å sove i gjennom at sengebeskyttelsen forhindrer at barnet faller ut. Den oppblåsbare sengehesten kan bestilles her til den nette sum à 279,- Ps. skriv inn The shrunks i søkefeltet så får du opp deres produkter:)
Fakta:
Shrunks oppblåsbare sengehest er anbefalt for små barn fra 2 år og oppover i egen seng. 
- Blåses opp på 30 sekunder 
- Sertifisert og sikkerhetstestet
- Leveres med en kompakt fotpumpe og robust oppbevaringspose
- Enkel å ta med og oppbevare
- Håndvask (instruksjoner medfølger)Toddler Bed, The Shrunks

 

Yes! Vi har fått nok et nytt reisescoop som vi har testet ut! Dette blir den nye must have'en på reise. En luftmadrass!


Ja, du leste riktig, en luftmadrass! The Shrunks har fulgt mottoet om at "det enkle er ofte det beste" og tatt det enkle prinsippet til en luftmadrass og designet den ultimate luftmadrassen for små globetrottere. Tidligere har vi sverget til store, tunge reisesenger, men det slipper vi nå. The Shrunks veier fint lite, det følger med elektrisk pumpe som pumper opp madrassen på under 2 minutter, og er du på telttur uten strøm, tar du bare i bruk fotpumpen. Hele sengen får plass i en liten pose og veier knappe 3 kg. Det følger og med et laken som passer perfekt til den lille madrassen.Det som er det mest geniale med denne sengen, er at den har "innebygde" gavler. Når man blåser den opp, heves det to høyere kanter på hver side, slik at barnet ikke faller ut av sengen. Helt genial på telttur, hotelltur, hyttetur eller båttur. Eller rett og slett til overnattende barn, så slipper man å bruke opp halve boden på skumgummimadrasser.
Sengen kan bestilles her. 

Denne blir med på tur i sommer!

Fakta:

3 kg
152x94x23
Fra 2 år
Fotpumpe
Elektrisk pumpe kan kjøpes ved siden av
Passende laken
Trygge gavler
Vinner av priser som:
Kind/jugend innovation award 2011
"Cool mom picks" Pick of the year 2009
Seal of approval fra The nathional parenting center 2009

WOW!

Det er en grunn til at denne koppen heter nettopp det; WoW!

Velt den, kast den, ha den i sekken, ha den på stranden, på solsengen, i barnehagen eller på tur. Denne koppen holder på væsken helt til man suger på kanten. Vi vil påstå den fra nå av er uunnværlig på biltur! Aldri mer klissen juice i baksetet! Og når barna har sluttet med tåteflaske og sippekopp, er den knall når tørsten kaller om natten. Hos oss i reismedbarn er den godkjent av både en på 6 og en på 10 år!

Hvis du syns dette høres ut som en salgsannonse, så er det bare fordi vi er supergira. For et genialt produkt! Ikke er den dyr heller. Kjøp den her.

Velg og vrak i farger og kjøp den til alle du er glad i!

WOW!

Piggyback Rider

Et av reismedbarn sine mest uunværlige hjelpemidler på reise er Piggyback Rider. Piggybacker en type bæremeis for større barn. Piggyback Rider er en ny typebæremeis med en lett aluminiumsskinne som barnet kan stå på. Dette er helt genialt nårdet kommer til barn som er for store for bæremeisen og som ikke lengre benytter vogn, dekan fortsatt bli lett slitne i bena og da er det fint å ha en avlastning. Piggyback Rideren veier lite og sammenpakket er den i størrelse lik et sammenrullethåndkle, den er komfortabel å ha på ryggen, samtidig som det er enkelt for barna å stå ogholde seg oppe. Piggyback Rider lar deg bære et barn på opptil 27,2 kg. Vi har brukt dette geniale produktet i ulike sammenhenger, alt fra en liten tur i skogen, fjellturer som kan være litt for ambisiøse for en 4 åring, festivaler eller andre barnearrangementer hvor det er større menneskemengder og sightseeing på storbyferier. Les mer om produktetet her.
 
Ikke nok med at det avlaster slitne barneføtter, de ruver over menneskemengdene. Vi har også testet ut muligheten til å sitte på ståbrettet, dette fungerer fint. blir det samme som om de sitter på ryggen din, men de sitter fastmontert og slipper å holde seg fast rundthalsen din, da de har egne håndtak å gripe fast i.
På en tur til London var det garantert Piggyback'en som fikk mest oppsikt blant de japanske turistene. Eldstemann ruvet overmenneskemengden og fikk god oversikt til alt som var å se. Piggyback Rider kan man få kjøpt her.

 

Sit Sac
I sommer skrev vi om Trafikksikkerhet på tur og dystre trafikkulykkestatistikker på populære feriedestinasjoner (les her). I den forbindelse nevnte vi et genialt produkt som sikrer barna på tur og slikt liker vi. Alle barn under 12 år eller som er lavere enn 135 cm må bruke barnestol eller bilpute. Sit Sac er kombinert sekk og bilstol og det hendige produktet er selvfølgelig godkjent av Trygg Trafikk. Den er et must når man skal reise til destinasjoner som innebærer kjøring med dårlig tilgang til barneseter. Sit Sac kan du få tak i her.


Den rommer A4 bøker og permer inne i sitteputedelen, i tillegg til plassen i selve sekken. Det er lommer til mobiltelefon, og uttak for ledning til for eksempel mp3-spilleren for de litt større barna. Annonse: Bestill bilseter her.

Sekken kan tas med inn på flyet, og fylles med det barnet trenger til reisen. Den er utrolig kjekk på reiser hvor man er avhengig av å ta drosjer, buss fra flyplass til det endelige målet for reisen. har man et slikt sete er det supert å ta med seg hvis man benytter seg av leiebil, da sparer man noen kroner på å ikke benytte seg av ekstrautstyr. Den kan også brukes for å sitte høyere på kino eller restaurant.

 

Have no fear; Mommy I’m here!


Hva er verre enn den følelsen som farer gjennom kroppen i det du oppdager at småtten, som lovet å stå helt i ro, rakk å oppdage noe spennende, finne ut at det måtte ses nærmere på og stukket av mens du knyttet skolissen til arvtager 1?

Vel, vi fikk et artig hjelpemiddel i posten her forleden. ”Mommy I’m here”. Det er en slags alarm som du fester rundt en arm, en ankel eller rett og slett på borrelåsen på skoen til barnet. ”Alarmen”  er en søt, liten bamse og ser bare ut som et leketøy. Men, bamsen sender signaler til en avsender du selv kan ha på nøkkelknippet eller i lommen. Den sier klart i fra når barnet beveger seg mer enn 10-12 meter fra deg. Om du syns den piper for fort, eller at barnet befinner seg på et sted der du ”har full oversikt”, kan du slå senderen av og på, mister du barnet av syne, trykker du bare på en knapp, så piper bamsen og barnet blir enkelt å finne. Den er helt super på steder med mye mennesker, som en flyplass eller et kjøpesenter. Vi passer jo selvsagt på våre små med hele hjertet vårt, men dessverre kan selv det beste englebarn bli en liten rakker. Spesielt i situasjoner der det er mye annet å tenke på som check in, bagasje og pass. Vi anbefaler alltid at barnet har mamma eller pappas telefonnummer på  kroppen, på armbånd eller på et klistremerke på tøyet, men ”Mommy I’m here” er en god, liten hjelper i tillegg. ”Mommy I’m here” kan du få tak i her.

(Ps! Den er ekstra gøy å leke gjemsel med ;)


Drikkeholder

Endelig en "dings" som kan redde en liten ivrig krabat med å drikke uten å få skivset ut all saften, -helt genial! Vi likte godt Chilipeeps drikketuten som dere finner lengre ned, men nå er tåtetut over og ut. Nok et produkt som barnombord ønsket at vi skulle teste ut! Falt absolutt i smak for oss som er mye på tur! Keepaa, universal drikketut får du tak i her.


CHILIPEEPS DRIKKETUT

Trøstisar Kosedyrplaster

Det er på grensen til fascinerende hvor godt et plaster kan gjøre på et forslått barnekne. Men maken til søte plastre har vi hatt til gode å se i våre år som mødre. Da vi fant disse på apoteket var det  plutselig noen som hadde ”slått seg” veldig, nesten hele tiden. Plastrene er supersøte og supermyke å klappe på. Så neste gang når det virkelig trengs, er vi hundre prosent sikre på at et ”Tröstis” plaster kommer til å lege alle sår.

 
Packin SMART, nok et genialt produkt man bare MÅ ha med på tur!
 Packin Smart er nok et produkt vi har fått for å teste ut som fortjener å ligge under spalten vår "Ting vi liker". Supernyttig når det kommer til plassbesparelse, med tanke på alt det man pleier å måtte drasse med seg på tur. Den fungerer for oppbevaring av grøt- eller melkepulver, rosiner, bær eller annen snacks. Super å ha med seg i tursekken, stellevesken, eller til flyturen hvor man bare bør porsjonere opp alle måltidene i forkant.Pakkene kommer i tre eller fem lag. Kjøper man den største har man muligheten til å sikre reisen, men det geniale er at du må ikke stable sammen alle boksene hvis ikke behovet er der. Enkle å stable, lette å ta fra hverandre og tette. Packin Smart kan du få tak i her.

TRUNKIVerdens beste reisefølge er uten tvil Trunkien sier flere av våre lesere! Vi i Reis Med Barn er så enige!!! Trunkien er uvurdelig på reise med barn i alderen 2-7 år! Trunkien kan du få tak iher.

 

WARM ZE FLASKEVARMER

Vi testet noe spennende forleden, nok et produktet som er fra Barnombord sitt sortiment. Den heter Warm Ze og skal være en flaskevarmer. Det er en tøypose som er tilpasset en typisk "Aventlignende" tåteflaske. Man kan få den i to forskjellige størrelser, liten og stor! Vi testet dette på kjøleskapskald melk som lå og godgjorde seg ute under vognen i -2 grader. Den ble drikkevarm etter ca 1,5 time og den holdt seg da varm i ytterligere 5 timer. Den funket altså veldig bra de timene vi var på farten, og det er jo begrensa hvor "gammel" melk man vil ha. Et supert produkt rett og slett som ikke tar for mye plass sammenliknet med thermos og liknende produkter som fungerer for det samme. Legger ved en link til hvor dere kan få tak i den, her.

Slik gjør man: Man legger et slags thermobånd som følger med, rundt flasken og klistrer det sammen i endene med en teip som er påklistret. Båndet består av flere puter som varmer. Deretter vrenger man den andre delen av foret som er øverst på flsken ned over "varmebåndet". Veldig enkelt. Tar lite plass, enkelt og fungerer utmerket på reise!

 

CHILIPEEPS DRIKKETUT


Vi fikk tilsendt en pakke i posten forleden, fra Barnombord, den inneholdt mange morsome "dubbedingser" som vi i Reismedbarn aldri har vært borte i før. Alt ser genialt ut til hvert sitt bruk. Dette måtte vi teste ut. Første produkt ut er en drikketut til juicekartonger, - Chilipeeps.

Hva er mer frustrerende når man er på biltur og minstemann i baksetet sitter å søler ut hele juicekartongen sin? Et hardt grep om kartongen og vips juice over alt! Denne drikketuten, var faktisk helt genial, man "skrur" den ned i sugerørhullet og vips så har man en tåtetut man kan drikke fra. Den sitter, lekker ikke og ja den har til og med en kork, så man kan spare resten av innholdet til senere. Rett og slett et genialt produkt spør dere oss:) Legger ved en link til hvor dere kan få tak i den, her.

Wool dress activistFLYEBABY 

Flyebaby

Vi i Reismedbarn er storfornøyde med dette supre produktet! Flyebaby er en "barneseng" for fly, ligner Babybjörn sin vippestol. Den fungerer som en hengekøye, man fester den ene enden i matbrettet foran deg og bunnen festes rundt livet ditt. Den er helt super, ingen ting er vel bedre enn å ha begge hendene fri, men samtidig ha barnet ditt rett foran deg! FlyeBaby kan også brukes på de fleste stoler som en barnestol. Denne kan du kjøpe eller leieher.

FJELLRÄVEN KÅNKEN

Fjällräven, Kånken Mini

-Elsker denne sekken. Passer barn i de fleste aldre. Brukes av minstemann på 1 og den eldste på 4 år. Super for han minste i og med at den har en slik enkel "lås" slik at sekken henger på. Sitter godt på ryggen, lett å bære med et hendig håndtak på toppen. Sitteunderlag ligger i et rom i ryggen, dette er alltid med! Veldig fornøyd!:)

 

BODUM TERMOKOPP

Bodum termokopp

Ikke nok med at den er genial til kaffe eller medbrakt suppe ol. på tur. Men termokoppen til Bodum rommer akkurat et oppvarmet middagsglass. Supert på tur! Den er også flittog brukt på flyreiser, da slipper vi å venter på at flyvertinnene skal varme maten:)

 

THERMOFLASH

Thermoflash

Det viktigste når man er i varmere strøk er vel å forebygge overoppheting og gi de små rikelig med veske. Det er vanskelig å sjekke barnets temperatur bare ved å kjenne i pannen når man er varm fra før. Denne lasermåleren er helt super, slipper hyl og skrik, enkel og grei i bruk. Den er også ganske så nøyaktig. Det sies vel at i stumpen får man den riktige tempearturen, så man kan legge på litt. En annen lur ting den kan brukes til, er å sjekke temperaturen på maten og drikken til spedbarn. Fåes kjøpt på apotek.

 

UV-SKJERM

UV skjerm til barnevogn
Denne kjekke uv-skjermen til vogn fra Babyshop er helt super. Ser kanskje litt rar ut, men gjør mer enn nytten sin. Den passer utmerket på dypvogn, sportsvogn og bilstol/maxicosi. Den beskytter den lille mot UV strålene. Enkel å montere, passer til alle type vogner. Vi har også brukt denne på kveldstid, hvis vi har vært i sydligere strøk og har sene middager ute. Da ligger minstemann uforstyrret under skjermen, den er så stor at den dekker hele vognen;)

 

UV-DRESSER

UV Dresser
Vi i Reis Med Barn har 3 favoritter når vi kommer til UV-bekledning. Swimpy sin fra Barnas hus, ser kanskje ikke så tøff ut:), men gjør absolutt nytten sin. Den dekker hele kroppen, nakken, har en stor brem som skygger for ansiktet. Enkel å ta på, med en stor glidelås i ryggen. For de litt større barna anbefaler vi RipCurl sin dress, ser ut som en typisk surfedress, en barsk variant! Obs! sine Hello Kitty UV t-skjorter er også å anbefale, hvis man er bekymret for om barna har vært for mye i solen, er disse en reddende engel, de er også fine å bade i, tørker fort!

 

TROLL DRESSEN

Her er dressen som er grunnen til ”ting vi liker”=) 

 

Har du noen ting du er fornøyd med som kan gjøre reisen enklere, turen behageligere med den rette outfit'en eller noe du rett og slett ikke kan være foruten, del det gjerne med oss under:

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop