Verdens 10 beste hoteller med badeland

Verdens 10 beste hoteller med badeland

Hoteller med vannparker har vokst i popularitet de siste årene, og gir gjestene muligheten til å nyte all spenning og underholdning et badeland gir uten å måtte dra fra komforten og tryggheten på sitt hotell.

Skrevet av: Trivago.no

Hotellsammenligneren www.trivago.no har her valgt ut de ti beste hotellene i verden som kan skilte med et badeland på eiendommen.

Atlantis The Palm (Dubai, De forente arabiske emirater) 

Det 5-stjerners hotellanlegget Atlantis The Palm breier seg ut i sin prakt og størrelse på den kunstige øya Palm Jumeirah i Dubai. Siden åpningen i 2008 har dette unike hotellet fanget verdens oppmerksomhet med sin oppfinnsomhet med undervannssuiter, helikopterturer, uberørte hvite strender, over 20 restauranter i verdensklasse, og unike undervannshabitater i akvariet Lost Chambers. Den innbygde vannparken Aquaventure er kjent som Midtøstens og Europas beste badeland. Parkens mest kjente attraksjon er den ziggurat-formede Tower of Neptune, hvor de aller modigste kan falle ned 30 meter på ett sekund før de skyter gjennom en tunnel omgitt av haier og annet fra livet under vann.

Få hotellrom fra 2104 kroner per natt

 

Hard Rock Bali (Kuta, Bali) 

Hard Rock Bali er Asias første Hard Rock hotell, hensiktsmessig plassert i hjertet av Balis underholdning og shoppingområde ved bredden av pittoreske Kuta Beach. De 418 rommene og suitene egner seg for rockestjerner, utsmykket med gitarer, plakater og andre minner som feirer alt av rock and roll fra 50-tallet til slutten av 90-tallet. Hotellet kan skilte med det største fri-form-bassenget i Bali, komplett med en sand-øy, 22 strand-hytter på bassengkanten, en scene for utendørsforestillinger, og rikelig med plass for soling. Familier vil elske komplekset av nye vannsklier, som er nok til å holde selv de best aktive barna opptatt.

Få hotellrom fra 951 kroner per natt 

 

Ersan Resort & Spa (Bodrum, Tyrkia) 

Ersan Resort & Spa er et 5-stjerners kompleks som ligger i en bortgjemt bukt, bare fire kilometer fra det populære tyrkiske turistmålet Bodrum. Dette all-inclusive-hotellet skilter med ikke mindre enn ti barer og restauranter, som tilbyr et utvalg av tyrkisk, italiensk og meksikansk mat. Hotellet består av 395 gjesterom med egne balkonger, tre svømmebasseng, en privat strand med blått flagg og utstyrt med en plattform for å sole seg på. Badenymfene kan velge mellom ni forskjellige vannsklier, inkludert to bollesklier og en halfpipe-sklie. Gjester kan nyte utsikten over det asurblå Egeerhavet og grønne åssider mens de suser gjennom vannet.

Få hotellrom fra 829 kroner per natt 

 

Marriott Orlando World Center (Orlando, USA) 

Orlando er hjem til flere av verdens mest populære vannparker, inkludert Disneys Typhoon Lagoon og Blizzard Beach, Aquatica og Wet ‘n Wild. Marriott Orlando World Center er et ledende hotellanlegg dedikert til familier og forretningsreisende, og byr på ti restauranter og salonger, en 18-hulls golfbane, over 40 000 kvadratmeter med møte- og konferanselokaler og et spa for å lade opp og hente nye krefter. Bassengkomplekset har nylig blitt renovert for å inkludere servering ved bassenget og en plen omgitt av frodige, tropiske hager. Det nye sklietårnet byr på to 60 meter lange svingete vannsklier og en 27 meter lang høyhastighetssklie for de som søker ekstra spenning.

Få hotellrom fra 730 kroner per natt 

 

The Reef Atlantis (Paradise Island City, Bahamas) 

Atlantis Paradise Island er drevet av samme selskap som Dubais Atlantis The Palm, og er et ufattelig kompleks på over 3400 rom og suiter, 40 imponerende restauranter, barer og salonger, og mange underholdningsmuligheter, inkludert et kasino, nattklubb, en arena for livemusikk, teater og komedier. Anlegget har fem forskjellige hotellbygninger, som inkluderer en av de dyreste hotellsuitene i verden og den nyeste utvidelsen The Reef Atlantis, som tilbyr luksuriøse ettromsleiligheter. Aquaventure badeland består av hele 11 basseng og en vannsklie ned et mayatempel hvor gjester kan kjøre om kapp med hverandre på «Challenger Slide».

Få hotellrom fra 2022 kroner per natt 

 

Fodele Beach (Kreta, Hellas) 

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort byr på en unik beliggenhet ved stranden i den sjarmerende landsbyen Fodele på den populære greske øya Kreta. Dette all-inclusive-hotellanlegget inneholder 412 romslige rom og suiter, unikt innredet i middelhavsstil og har enten hage- eller havutsikt. Hver av de tre restaurantene tilbyr utendørsservering på deres terrasser og et utvalg av gresk, fransk og italiensk mat. Vannparken er plassert slik at den har en vakker bakgrunn mot det blå havet og har en rekke vannsklier både for voksne og barn.

Få hotellrom fra 765 kroner per natt 

 

Great Wolf Lodge (Niagara Falls, Canada) 

Great Wolf Resorts er verdens største kjede av innendørs badeland og hoteller, med 11 av disse anleggene over hele USA og Canada som tilbyr vannsklier, spa og restauranter som serverer spesialiteter. Great Wolf Lodge Niagara Falls er intet unntak med sine 9000 kvadratmeter og åtte vannsklier, elv, boblebad, varme-spa og et innendørs bølgebasseng. Gjestene kan velge mellom tunnelsklier, en berg- og dalbane med vann stor nok for hele familien, en bollesklie og to sklier som går ned fra en trehytte. Hotellet tilbyr en rekke romslige og komfortable suiter, noen av dem komplett med peis og private badestamper.

Få hotellrom fra 1265 kroner per natt 

 

Hilton Hawaiian Village (Honolulu, Hawaii) 

Hilton Hawaiian Village ligger på den populære Waikiki beach, som nylig har blitt kåret til den nest beste stranden i Amerika for sine brede strekninger med hvit sand og turkis vann. Det store hotellanlegget byr på mengder av frodige, tropiske hager, fossefall, eksotisk dyreliv, verdifulle kunstverker, fyrverkeri og kulturelle aktiviteter som blomsterlenke-laging og ukulele-kurs. Svømmere blir bortskjemt med den unike Duke Kahanamoku saltvannslagune eller et av hotellets fem basseng, inkludert et utsøkt mosaikkflislagt evighetsbasseng. The Paradise Pool har fossefall, boblebad, fjellformasjoner av lava og fire forskjellige vannsklier – inkludert den lengste sklien i Waikiki.

Få hotellrom fra 1281 kroner per natt 

 

Ramada Resort Aquaworld (Budapest, Ungarn) 

Ramada Resort Budapest innefatter Aquaworld, en av Europas største og flotteste innendørs badeland basert på en reproduksjon av tempelet Angkor Vat i Kambodsja. Den 73 meter brede glasskuppelen omslutter elleve vannsklier som har en total lengde på nesten en kilometer. Den tropiske atmosfæren, hengebruer og palmer, vil gi besøkende følelsen av å ha blitt transportert til en annen verden. Anleggets hotell består av 309 rom og leiligheter, et orientalsk-inspirert velvære- og treningssenter og et utvalg av restauranter med elegante buffeter og utendørsservering.

Få hotellrom fra 423 kroner per natt

 

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort (Hurghada, Egypt) 

Hotell Jungle Aqua Park er et stort all-inclusive hotellanlegg som ligger kun 20 minutter fra den populære feriebyen Hurghada på Egypts idylliske Rødehavskyst. Anlegget byr blant annet på den største vannparken i Hurghada, med imponerende 35 vannsklier og 14 utendørsbassenger. Vennegjenger kan konkurrere mot hverandre på gruppesklien, som er parkens største vannsklie på 20 meter i høyden og 70 meter i lengden. Hotellet tilbyr totalt 690 rom i bungalow-stil, komplett med balkong eller terrasse. Her har du valget mellom åtte forskjellige barer og seks restauranter, med alt fra middelhavsmat til asiatiske retter.

Få hotellrom fra 707 kroner per natt

 

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:
Hit bør du dra for å få med deg julemarkedene
De beste halloweenhotellene
Aktiv ferie? Her er de ti beste hotellene 
  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop