Verdens kuleste København

Verdens kuleste København

Vi kjenner ingen som ikke liker København. For la oss være ærlige; byen har alt. God mat, Tivoli, shopping, verden største soft is og kanskje verdens kuleste hotell som lar deg ha med barn.

Tekst og foto: Reismedbarn.no

I redsel for å aldri få rom der igjen etter å skrive en artikkel om det, dette kan ikke holdes hemmelig. Hvis du er som oss, tenker at det skal være like fantastisk å bo på hotell om man har med barn, eller ei. Om du liker design, men allikevel barnevennlig. Om du setter pris på at man skal kose seg på ferie, og å kunne bruke hotellet i tillegg til destinasjonen. Om du er lei av enorme hotell der man venter et kvarter på heisen til 17. etg og rom 1117. Da er du litt som oss i Reismedbarn.

Vi er alltid ute etter det lille ekstra på ferie med barna. Og dette stedet har alt. Faktisk begynte jeg som skriver dette å gråte da jeg kom inn i.. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det.. Bassengområdet? Atriumet..?
Vi tenker at bilder til tider sier mer enn ord. Så her er en liten smørbrødliste til hvordan man kan tilbringe en helg i København.

Bo på Manon Les Suites Guldsmeden. Det ligger sentralt, men ikke så man hører hylene fra Tivoli. Det tar ca 10-12 minutter å gå, ellers anbefaler vi å leie en  sykkel, enten fra hotellet eller en annen utleier (ikke lei sykler ved siden av hotellet, han er kjent for å lure kundene med dårlig utstyrte sykler som han hevder er blitt ødelagt mens du leide).
6 minutter unna ligger derimot en av Danmarks kuleste sykkelsjapper hvor man kan leie el-sykkel med sete med plass til 2-3 stk for 900 kr dagen.

Man må jo innom Tivoli, det er verdens hyggeligste tivoli, selv for de som ikke er spesielt begeistret for karuseller. Se hvorfor her.
Mens sjøen er varm anbefaler vi en tur til Islands brygge for en dukkert, det er skikkelig god stemning, rent og passende for alle aldere.

Israels Torg med de berømte Torvhallerne ligger også ti minutters gange fra Manon Les Suites, her anbefaler vi autentiske tacoer fra Hija de Sanches, frokost fra Fresh Market og bare en time med window shopping av deilig mat, kaker, krydderier og juicer.
Vi er superfans av Sticks’n sushi kanskje henger vi litt igjen i 2014 her, men den maten blir bare ikke noe dårligere. Og man finner garantert noe barna liker og. Det ligger en midt mellom Torvhallerne og hotellet. Velg minst ett måltid der ila oppholdet.


Det er utrolig enkelt å ta seg frem med sykkel i København, så vi anbefaler minst en dag på sykkelsetet der dere selv velger hva dere ønsker å oppleve. Lunsj kan man innta i den nye food courten ved siden av Tivoli, der det bugner av digge spisesteder -også her er det garantert at man finner noe barna liker.

Sånn en kjapp anbefaling i Køben der altså, og nå lar vi bildene si mer enn de beryktede ordene:


Manon les suites

 


Hotelldetaljer


Alt er økologisk


Tivoli Foodcourt


Islands Brygge


Torvhallerne

PS! Dette er ikke en sponset artikkel. Bare ærlige anbefalinger fra oss.

Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no

 

Les også:

Reiser ditt barn alene?

Små barn på lang tur

 

 

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop