Waikiki, Hawaii

Waikiki, Hawaii

Å finne billig overnatting i Waikiki er lettere sagt enn gjort. Men, vi ble positivt overrasket. Hotellet holdt god standard, med gratis frokost og internett som funker kjempebra.

Skrevet av: Kristin Maria Ravlo

Å finne billig overnatting i Waikiki er lettere sagt enn gjort. Men vi fant et rom til 500 kroner natten på Waikiki Sand Villa Hotell, i og med at det var såpass billig, hadde vi ikke så altfor store forhåpninger til standarden. Men, vi ble positivt overrasket. Hotellet holdt god standard, med gratis frokost og internett som funker kjempebra. Det er et stort svømmebasseng på anlegget, og det ligger midt i smørøyet: I gangavstand til absolutt alt.

Shoppingmulighetene er i Waikiki er mange. Det er butikker på hvert et hjørne, og prisene er ikke så ille.

Her er også flust av markeder hvor man kan kjøpe ekte Hula-ting. Vi avla selvsagt Ala Moana (Hawaiis største kjøpesenter) et besøk. Der hadde de flotte biler vi kunne låne under besøket, hvor Lillebror stortrivdes

I Waikiki finner man uten tvil de kuleste bussene vi noen gang har sett. Slik vet folk å gjøre penger av, og det koster fort 300 kroner for en familie å kjøre en tur med en av disse. Heldigvis for oss fant vi en gratis buss. Vi elsker gratis, og hoppet ombord. 

Det vi ikke viste var at gratisbussen ene og alene gikk til en HULA-HULA-butikk, og der måtte vi slå ihjel en time før vi ble kjørt tilbake igjen. Heldigvis for oss solgte de pølse med brød der for 12 kroner stykket, pluss at vi fikk fire HULA-smykker på kjøpet, så det ble et ordentlig varp for vår del.

Hver gang vi kommer til et nytt sted forsøker vi å lære ungene en ny ting. Dette fordi vi har lest at det er viktig å lære barn ting. Barn lærer heldigvis ting kjapt, så dette er ikke noe som tar altfor lang tid. På en av utfluktene i Waikiki var det melking som sto på plakaten. Så nå kan de melke en ku. Kommer sannsynligvis til stor nytte en dag…

Vi har reist mye og her som overalt finnes det alltid en ABC-butikk hvor man får kjøpt seg en kaffe, eller brus eller noe attåt. Vi elsker ABC. Vi elsker Coca Cola Cherry Zero, og ikke minst vitaminvann. Er avhengige av vitaminvann faktisk. Her koster det bare 7 kroner for en flaske. I Australia f.eks kostet det 26. Så her bøtter vi innpå. Har de vitaminvann i Norge mon tro?

www.rundtjorden.net

"Å reise med barn beriker turen" -Reismedbarn.no 

LES OGSÅ:

Island
Aukland/New Zealand

  • Reismedbarn Shop
  • Visit Sweden
  • apollo
  • Supersaver
  • Trivago
  • FAMILIEPARKER I EUROPA
  • blue
  • kosthold
  • Pilot
  • Reismedbarn Shop